2777
2789

بچها من یک خواستگاری دارم  طرف رزیدنته ۲۸ سالشه خانواده ی خیلی مرفه ایی داره اخلاقاش بد نیست ظاهرشم خوبه  در کل پسر خوبیه  و اینکه خانواده هامون در جریان رابطمون هستن ولی هنوز عقد نیستیم نامزدیم! 

من خودم ۲۳ سالمه لیسانس دارم  خانواده ام معمولین 

حالا دلایلم برای رد کردن این مورد چیه 

یک اینکه این اقا اصلا وقت نداره در طول روز کلا کشیکه! کشیک های ۲۴ ساعت ۳۶ ساعته!  فقط در هفته یک روز میتونیم همو ببینیم! باقی روز ها تماسای ده دقیقه ایی میزنه حرف میزنیم اخه مگه میشه ادم ازدواج کنه شوهرشو نبینه! 

دومین دلیل اینکه حقوقش مبانگین ۲۸ ایناست یعنی فکر کنین اینهمه وقت پولی ام در نمیاره خونه نداره ماشین ایرانی داره . 

سومین دلیل این کضعیت وقت نداشتن ک اینا تا ۷ ۸ سال قراره طول بکشه! ۴ سال ک درسش مونده  ۴ سال هم طرح داره ( طرح مناطق محروم باید از تهران پاشیم اوایل زندگیمون ۴ سال بریم لب مرز و مناطق محروم) 

چهارمین دلیل بچها من خودم ادم موفقی بودم از دیدگاه خودم چون هم لیسانس دارم و دانشگاه رفتم هم مدرک زبان دارم هم ورزشکار حرفه ایی بودم ولی از وقتی ک نامزد شدیم من سراسر حس ناکافی بودن هستم کلا همه نامزدمو از من سر میدونن با این شرایط سخت معتقدن نامزدم حیف شده و من لیاقتشو ندارم و همه شماره دعا نویس از من میخوان 

پنجمین دلیل تفاوت طبقاتی داریم 

خانواده ی نامزدن همه پزشکن خب قاعدتا مالی هم خوبن ولی من خانوادم بک خانواده ی معمولیه بابام مهندسه مامانم خانه دار کل فامیلمونم معمولین  میترسم این موضوع بعدا داستانی  بشه برام چون من از جنس خاکی بودنم من نمیتونم مثل اونا باشم  

دلایل اخلاقی و عقیدتی و اینا هم با نامزدم تفاهم داریم 

حالا واکنش مادر و بابام نسبت به این دلایل منطقی رو پست بعدی مینویسم

بچها من تمام این دلایل رو به مامان و بابام گفتن 

مامانم که باهام قهر کرده! معتقده من سرم خورده به سنگ عقلم نمیکشه یک بار هم ک شانس در خونمو زده دارم مسخره بازی در میارم! 

بابامم میگه تو از پول فراریی تو عقل نداری  ما نمیذاریم بهم بزنی همه ی سری مشکلاتی دارن مشکلاتتون حل شدنی ان  تو عقلت نمیکشه  از این مورد بهتر پیدا نمیکنی و .... 

و در نهایت قانع نشدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی تو این سایته همه ارزو شوهر پزشک دارن باز خودت میدونی دیدی نمیتونی تحمل کنی خب قبول نکن

فکر نکن بعد قراره ساعت کاریش کم بشه حتی شاید بیشترم بشه 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچها من تمام این دلایل رو به مامان و بابام گفتن مامانم که باهام قهر کرده! معتقده من سرم خورده به سنگ ...

منم با حرفای مامان و بابات موافقم 

بعدا پشیمون میشی مطمعن باش

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

دلایلتون کافی نیست ۲۸ حقوق هم اونقدر کم نیست شما که خودتونم قراره شاغل بشید وقتم کس دیگه ای نداره همه باید کار کنن . لیسانستونم هم که همه زنا دارن یکم ارتقا بدید خودتونو اختلاف طبقاتی هم حل میشه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب عزیزم اینا رو با مشاور مطرح کن. دلایلی که گفتی واقعا قانع کننده نیستن.

اخه ببین ما توی دوره ی نامزدیم 

من خودم لیسانس روانشناسی دارم 

هر مشکلی ک تو نامزدی هست بعد ازدواج ۱۰ برابر میشه 

هر خوبی ام هست همینجور 

و بدی ها بیشتر به چشم میان