2777
2789
واسه کسی مهم نیست هیچکی حاضر نیست قدمی برداره زودتر تموم شه همه چی مثل بعضی خانوادها که خوشحالی میکن ...

الان تقریبا همه اینجورن.ما هم کسی زیاد خوشحال نبود.اصلا یجوری بود.شما خداکنه بعده عروسی همیشه شاد باشین اینا هم میگذره

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب بعد چهلم این فامیلتون ک فوت شده جشن و بگیرید دیگه.زود کارت رو هم پخش کنید که کار ی سره شه

حوصله فامیلای شوهرمو ندارم اصلا خیلی اخلاق خاصی دارن حرف حرف اوناست شوهرمم ک عاشق اوناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا واسم دعا کنید به خیر خوشی همه چیز تموم بشه

انشالا همه چی خوب پیش میره عزیزم آیه الکرسی بخون هم آروم میشی هم اوضاع خوب میشه

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹
الان دوساله هروقت خواستم بگیرم نشد پدرشوهرن فوت کرد یکسال موندم.الانم که اینجوری خانواده شوهرم خیلی ...

عجب

خوب اون یاید بگذره اینم باید بگذره...چه رسم بدی،چه خبره یکسال

پدرت یه دوماه دیگه بره منزلشون،محکم باشون صحبت کنه

اووووو یکسال،چه تضمینی هست تو این یکسال باز کسی نیفته بمیره