2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا عاشقانه

125 بازدید | 10 پست

بچه ها از نظر شما خواستگاری سنتی بهتره یا خواستگاری که دختر و پسر یه مدت با هم دوست بودن 

چرا تو فامیل ما کسایی که سنتی ازدواج کردن خوشبخت ترن تا کسایی که عاشق و معشوق بودن 

البته ظاهر قضیه رو گفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتم میگی ظاهرر

من ازدواج عاشقانه ای می پسندم که اول با عقلم انتخابش کرده باشم بعد عاشقش شده باشم

ولی من متاسفانه اول عاشق شدم بعد فهمیدم چقد تفاوت داریم 

هر دو موردش تو خانواده ما هستن .

سنتی داریم که کارشون به طلاق کشیده

عاشق و معشوق داریم که ۱۰ ساله ازدواج کردن و دو تا بچه دارن

برعکسش هم هست.

کلا نمیشه معیار رو این چیزا قرار داد

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

من کلا از این روند که یکی بخواد تورو به پسر و خانوادش معرفی کنه و بعدم بیان خواستگاری و ... اصلا خوشم نمیاد و به نظرم چندشه و حس انتخاب شدن بهم میده

ترجیحم اینه که خودم با یه نفر اشنا بشم و بعد تصمیم بگیرم میخوام باهاش لزدواج کنم یا نه

من کلا از این روند که یکی بخواد تورو به پسر و خانوادش معرفی کنه و بعدم بیان خواستگاری و ... اصلا خوش ...

ما چون تو شهر کوچیک زندگی می کنیم و اینکه فامیل های تقریبا مذهبی نمایی داریم

زشت میدونن بگن این دو تا خودشون همو پیدا کردن 

وقتی دوست پسرم میخواست بیاد خواستگاریم خانواده ام گفتن زشت نیست ما بگیم خودشون همو پیدا کردن 

ما چون تو شهر کوچیک زندگی می کنیم و اینکه فامیل های تقریبا مذهبی نمایی داریمزشت میدونن بگن این دو تا ...

چه مسخره

حالا مردمم بگن!

من که خوشبختی و زندگی با ادمی که دوستش دارم رو بخاطر حرف بقیه نمیبرم زیر سوال

البته که همینا با حرفاشون میتونن یه زندگی قشنگ رو هم راحت خراب کنن

انشالله که بهترین ها براتون پیش بیاد