2777
2789
عنوان

از رابطه سمی چجور بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 111 پست
بدرد ازدواج نمیخوره هزینه مشاوره الکی بدم 😂شرایطش خاصه همش بهش شک دارم نمی تونم با شک باشم

پس بهتر ، دکمشو بزن 

باهاش اتمام حجت کن ، بگو این تو بمیری از اون تو بمیریا نیس هیچ راهی برای برگشت و با هم بودنمون وجود نداره 

بزار بد باهم تموم نکرده باشیم و همه چی با صلح باشه 

اگه دیدی مقاومت به فهمیدن داره ، بلاک کن و خط و ایناتو عوض کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کنید😊😊😊 اگه واقعا دلتون میخاد هیچ کسی لیاقت انرژی گذاشتن ندارن

لعنتی رو از همه جاااااا بلاک کردن ایتا تلگرام اینستا 

باز از واتساپ سر در اورد

بلاک کردم 

با سیم کارت دیگه پیام داد

تماس ها همه تو لیست سیاه هست

بهش وابسته ای 

نیاز به مشاوره داری 

اگه آدم سمی باشه سوال اینه 

چرا باید وابسته یه آدم سمی باشی ؟

این خودشم مشکله 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

پس بهتر ، دکمشو بزن باهاش اتمام حجت کن ، بگو این تو بمیری از اون تو بمیریا نیس هیچ راهی برای برگشت و ...

اره توجهش بهم خوبه روزی صد تا پیام میده 

اما دلم چرکه ازش زن داره احمق بهم گفت مجرده بیشعور

مندم زنش نمیگه با کی یک سره پیام بازی میکنی 

میگه زنم خونه باباشه در حال طلاقیم البته مدارکی نشونم داده 

اما نمی تونم ببخشمش اغفالم‌کرد وابستم کرد 

عاطفی مالی 

الان باز قطع کرده مالی رو عاطفی هم بهش شک دارم 

خدا برای کسی نیاره اینقدر دروغ گوووووو

میدونی بنظر من وقتی تو رابطه هستن قدر نمیدونن بعد میرن میفهمن چه غلطی کردن

همینطورر  ولی تو‌دیگه آدم قبل نیستی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بهش وابسته ای نیاز به مشاوره داری اگه آدم سمی باشه سوال اینه چرا باید وابسته یه آدم سمی باشی ؟این خو ...

نه وابسته بودممممممممممم

گفت مجردم ،الان فهمیدم متاهل هست غلط بکنم وابسته باشم 

فقط هی میاد التماس درخواست گریه زاری حالمو بد میکنه

نه وابسته بودمممممممممممگفت مجردم ،الان فهمیدم متاهل هست غلط بکنم وابسته باشم فقط هی میاد التماس درخ ...

وااای بلاکش کن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اره توجهش بهم خوبه روزی صد تا پیام میده اما دلم چرکه ازش زن داره احمق بهم گفت مجرده بیشعورمندم زنش ن ...

این ادم صلاحیت رابطه رو نداره 

یه سری از همجنسای ماهم کم دامن نمیزنن به این هول بازی یه سری مردا ، نمونه بارز زنِ همین اقا 

هیچ راه بخششی ام به نظر من نداره 

همینجاها خوندم بقیه نوشتن زن دوم صیغه ای ام داره و از این حرفا ، خودشو گیر اورده رسما 

معنی تعهد به نظرم براش مثل جوک میمونه

عمرتو به تباهی نکشون 

زنش گناه داره

نه من قبلا مثل شما فکر میکردم که زن بیچاره مردها بهسچن خیانت میکنن 

خود زنه مقصر هست 

اصلا سه ماه با من چت میکرد خدا شاهد ،صد تا پایم هر یک ساعت بهم میداد....نباید بپرسی با کی هستی مرد

شب تا نصف شب با من چت میکرد زنه کجا بوده؟؟الان از بیخیالی اون زن منم آسیب دیدم 

حتی از کرمانشاه اومد مشهد دیدنم چند باررررر 

زنه باید بپرسه کجا میری 

من از زنه هم راضی نیستم این افعی رو ول کرده تو جامعه