2777
2789

و گفتم به همین قران قسم به خدا من تاحالا دوبار فقط منت دادم  و مستقیم به روتون اوردم نه بیشتر

و گفتم تو هم قسم بخور که بیشتر از اینا بوده که گفته باشم توروتون و اون دستشو نذاشت و گفت الهی همین قران خودش خودش هرکیو که تقصیر کاره جواب بده

اما الان که فکر میکنم دوبار مستقیم و دعوایی بوده

اما زیر لفظی و کنایه و رفتاری هم زیاد داشتم

حالا چیکار کنم😭

خیلی گریه کردم و روزه هم الان گرفتم اگه خدا قبول کنه

و به بابام گفتم کفاره ام رو سریع بده هروقت تونست

خیلی بهم ظلم شده تو خونه ی خودم و اونا عمم اینا خانواده پنج نفره چهار ماه مهمون بودن ولی بیشتر صاحبخونه شدن و ماهتابه و نصف اجاق گاز  و سرخکن و لباسشویی خراب کردن من حتی دخالت نمیتونستم بکنم چی بخریم و چی نخریم و اونا اومدن تو خونه من و من همش شال داشتم و پدرم خونه نبود و با خواهر و برادرم زندگي میکنم و از خونه زدم بیرون 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

خیلی پشیمونم خیلی گریه کردم انقدر گریه کردم خسته شدم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اشفتگی حالت خوب توضیح ندادی

ولی یکی ب مادرم تهمت زد دست گذاشت روقران قسم دروغ خورد

دوبارمیخواست بره کربلا هربار بشدت مریض شد

بعدام یهویی قلب کلیش مشکل پیداکرد

پس اگ میدونی قسمت مشکل داره

برو از اونی ک جلوش قسم خوردی حلالیت بگیر

وتوبه کن شک نکن خدااونقدر بزرگو مهربونه ک میبخشتت

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

وقتی مطمئن نبودی نمیزاشتی الانم غم نخور انسان جائزالخطاست و خدا بخشنده توبه کن و سرنمازات ازش بخواه ببخشه حیلی مهربونتر ار این حرفاست 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

هیچوقت دروغ نگو

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

فردا زنگ بزن از دفتر مرجع تقلیدت بپرس تکلیفت چیه راهنماییت میکنن

خارج از کشورم نمیتونم