2777
2789
عنوان

تا حالا متنفر شدین از شوهرتون

109 بازدید | 3 پست

تو بدترین شرایط درکم نمیکنه  الان حال بابام بد بود زنگ زدم صدامو نید نیومد بگه چی شده. کلا برا مهم نیستم منو دکتر نمی‌بره حتی. ازش متنفرم فقط هم زیستی داریم انگار غریبه هست میترسم ازش منو بکشه مثلا میوه میارم میترسم چاقو بزنه بهم یا بچنگال میارم میترسم بزنه بهم نمیدونم چرا اینجوری شدم. حس خوبی ندارم بهش وقتی نیست خونه من بچم احساس آرامش داریم میاد خونه از این رو به اون رو میشه. حس میکنم کم کم بیماری اعصاب دارم میگیرم که ازش اینجوری میترسم. نمیدونم اید بخاطر کاراشه. مثلا میگفت جوون بود بچه های محلشو میزد. باباش معتاده. منم کتک زده حتی جلوی خانوادش صدای مادرشم در نیومد بگه دختره رو نزن. یه روز بخاطر باباش آشغالا را ریخت تو خونه. کل خونه رو سابیدم. بهم میگه بهت پول نمیدم ندارم که بدن. ازش متنفرم. من پول تو جیبی بابام یواشکی هنوز بهم میده نده که هیچی ندارم از خونه. سرار میرفتم به خاطر بچم اومدم بیرون الان دنبال ار میگرده برام که پول به این بدم

شوه  منم ادم درستی نیست به بدی شوهر شما نیست ولی خب اولاشه خدا میدونه کسی که ماهای اول عقدش ازین رو به اون رو شده میتونخ تا کجا پیش بره

خدا به هممون صبر بده با این مردایی ک زنان ناکارامد پروششون دادن یا لوس بارشون اوردن یا حق به جانب

منکه دلم خونه چشام گریونه

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوه منم ادم درستی نیست به بدی شوهر شما نیست ولی خب اولاشه خدا میدونه کسی که ماهای اول عقدش ازین رو ...

منم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم. بدبخت شدم. حالم بد باشه نمیگه چته. ازش متنفرم. نمیه طلاق گرفت جایی رو ندارم. فقط دست خدا سپردمش