2777
2789
عنوان

چرا دلیلش چی می‌تونه باشه آخه

52 بازدید | 9 پست

یه سوال داشتم دختری که نه تفریح داره یعنی مثلاً بره کافه یا بره خرید و کلا هرچیزی که گردش و نه می‌ره خونه دوستاش و آشنا و نه دوستی داره که سراغش بگیره و اینکه نه خانواده می برنش بیرون و اینکه شرایط هم نداره که مثال برن کافه اینا بیرون بنظرتون چی می‌تونه سرگرمش کنه ؟

مامانم غر میزنع بهم میگه تو همش سرت تو گوشی خب من تفریحی ندارم نه تو خوابگاه نه خونمون چیکار کنم (الان هر جا بخوای بری باید پول بدی و اونجا شهری که هستم هزینه اسنپ زیاده )

بنظرتون چه کنم 

هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳

فیلم ببین .کتاب رو خیلیا میگن حوصله میخواد اعصاب میخواد ولی خدایی کافیه فقط استارتشو بزنی کلی سرگرمت میکنه منو از افسردگی نجات داد از بیحوصلگی و بیکاری.کلی رمان قشنگ خوندم تازه معلوماتمم رفته بالا.

آشپزی هم خیلی تجربه ی باحالیه .چیزای جدید یادمیگیری خلق میکنی.نقاشیو اینام خوبه

فیلم ببین .کتاب رو خیلیا میگن حوصله میخواد اعصاب میخواد ولی خدایی کافیه فقط استارتشو بزنی کلی سرگرمت ...

میدونی بهم فشار وارد میشه که مامانم میگه همش تو گوشی خب زن یه تفریح بگو من انجام بدم یه کاری کن خب هیچی به هیچی هیچی نیست بعد میگه تو مقصر همش تو گوشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بهم فشار وارد میشه که مامانم میگه همش تو گوشی خب زن یه تفریح بگو من انجام بدم یه کاری کن خب ه ...

مامان خودمم اینجوریه همش میکوبتم زمین ولی من اینجوری سعی میکنم خودمو نجات بدم .کتاب میخونم غرق میشم دیگه کاریم با کسی ندارم اینجوری یکم اوضاع بهتره

مامان خودمم اینجوریه همش میکوبتم زمین ولی من اینجوری سعی میکنم خودمو نجات بدم .کتاب میخونم غرق میشم ...

آره خوبه شروع میکنم 

کاشکی همه چی درست شه

آره خوبه شروع میکنم کاشکی همه چی درست شه

منکه امیدی به درست شدن چیزی ندارم چون یادم نمیاد همچین اتفاقی افتاده باشه یا چیزی درست شده باشه بعد یه مدت.فقط با پذیرفتن خیلی چیزا میتونم اروم زندگی کنم و خودمو اروم کنم

منکه امیدی به درست شدن چیزی ندارم چون یادم نمیاد همچین اتفاقی افتاده باشه یا چیزی درست شده باشه بعد ...

دقیقا اوضاع منم همینه نمی دونم چه کنم دیگه خسته شدمه آدم های که میان تو زندگیم هم کمکی بهم نمیکنن حالم بهتر نمیکنن و اونجوری که باید نیستن 

دقیقا اوضاع منم همینه نمی دونم چه کنم دیگه خسته شدمه آدم های که میان تو زندگیم هم کمکی بهم نمیکنن حا ...

ای گفتی من جدیدا بدم میاد با ادمای جدید اشنا بشم .حتی دیگه بدم میاد با خانوادم مخصوصا مامانم تو بحثی شرکت کنم یا ازشون مشورتی چیزی بخوام واقعا راسته که میگن ارامش واقعی تو تنهاییه😑

ای گفتی من جدیدا بدم میاد با ادمای جدید اشنا بشم .حتی دیگه بدم میاد با خانوادم مخصوصا مامانم تو بحثی ...

دقیقا دقیقا منم دیگه حوصله هیچی هیچکس ندارم و از آشنا شدن با آدم های جدید میترسم با اینکه هنوز اول اول راهم اینجوری شدمع خدا رحم کنه 

کاشکی بشه برامون هرچیزی که گذر می‌کنه گوشه قلبمون

دقیقا دقیقا منم دیگه حوصله هیچی هیچکس ندارم و از آشنا شدن با آدم های جدید میترسم با اینکه هنوز اول ا ...

میدونم من میگم کاشکی اینطوری نمیشد .من واقعا تصورم از بزرگ شدن اینجوری نبود محدودیتای خانواده . گرونی .سختیا و فشار درس خوندن کلا تصوراتمو خراب کردن.اینکه حتی یه تفریح کوچیکیم ندارم خیلی ناراحتم کرده اونم تو زمونه ای که دخترا اکیپی میرن میگردن.