2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد

159 بازدید | 31 پست

بچه ها شوهرم باهام خود ب خود قهر کرده محلم اصلا نمیده هرچی‌میگم چرا  نمیگه.

ی کلام میگه فشار کار رومه فقطططط.

مادرم امشب مهمونمون بود 

شوهرم منو هیچ حساب میکرد جلو مادرم

بردمش تواتاق ک دلیل این رفتارشو بپرسم

کلی نازشو کشیدم اینا

وسطاش گریه کردم خودم مظلوم کردم

بحث کردیم خلاصه بوسش کردم

الان دیدم مادرم تو اتاق بغلی بوده 

والان حرفامون شنیده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم دوماهه با من و مامانم حرف نمیزنه بی دلیل کاملاحتی سلام نمیکنهجوابی هم نداره واسه این رفتار ...

منم‌هرچی بهش میگم‌چیشده دلیلش چیه اصن هیچییی فقط میگه کار

وااا مگه میشه دلیل نداشته باشه

بله، شده.

در حالت عادی هم که حرف می‌زدیم دائم داد میزد و زود عصبی میشه و . .

بیخیال کلا

امشب بخاطر همین استرسایی که به جونم انداختن حالم بده

نمیخوام بیشتر راجبش حرف بزنم

تکلیفشون باخودشون مشخص نیست خاهر💔🙂

التماسش کردی که جلو مامانت باهات حرف بزنه؟؟؟ خب امشب دعوتو قبول نمیکردی این آقایون نخورده مستن اونوقت باجم میدی بهش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

التماسش کردی که جلو مامانت باهات حرف بزنه؟؟؟ خب امشب دعوتو قبول نمیکردی این آقایون نخورده مستن اونوق ...

مامانم تو پذیرایی بود ، اصن‌نمیدونم چرا‌اومد اینجا، نمیخواستم مامانم استرس منو بگیره ک زندگیم خوب نبست ، خوشحال نیستم