2777
2789

سلام یه استادم  دیشب نمره هارو  بارگذاری کرده و مدت اعتراض تا فردا گذاشته ؛ نمره ایی که به من داده خیلی کمه و مطمئنم از این بیشتر میشم  حالا هرجوری هست میخوام باهاش صحبت کنم که نمرم بیشتر کنه چون مشروط میشم و از دانشگاه اخراج میشم الان  چون تعطیلات بود دستم به هیچ جا بند نیست و نمیتونم شمارش گیر بیارم و تا شنبه باید صبر کنم.

توی سیستم اعتراض نوشتم ولی تاثیری نداشت 

اگه فردا نمره هارو تایید نهایی کنه من شنبه باهاش تلفنی حرف بزنم میتونه نمرم تغییر بده ؟  

معمولا دانشگاه‌ها گپ و گروه دارن

اونجاها میپرسیدی به احتمال زیاد شماره‌اش رو پیدا می‌کردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تایید نهایی بزنه فکر نکنم بشه کاری کرد یعنی دیگه نمیتونه بازم بپرسید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نمره تا زمانیکه ثبت موقته امکان تغییر داره شمارشو از همکلاسی از ترم بالایی ، پایینی هرکس میتونی جور کن و ازش بخواه نمره بالا بده ک مشروط نشی در ضمن ۳ ترم مشروطی باعث اخراجی میشه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

عزیزم تو رو خدا قسمت میدم زندگیتو با نگرانی نمره هدر نده، بسی ازین نگرانی ها که تو دوران دانشجویی داشتم و الان میفهمم که خودمو ازار دادم، الان پشیمونم، نمره هر چی باشه میگذره، خودتو ازار نده

معمولا دانشگاه‌ها گپ و گروه دارناونجاها میپرسیدی به احتمال زیاد شماره‌اش رو پیدا می‌کردی

هیچ کس شمارشو نداره

حتی مدیر گروه دانشگاه هم شمارشو نداشت کفت شنبه بیا باید از تو دفترم نگاه کنم

هیچ کس شمارشو ندارهحتی مدیر گروه دانشگاه هم شمارشو نداشت کفت شنبه بیا باید از تو دفترم نگاه کنم

چه عجیب

شاید خودش از اوناییه که به هیچ دانشجویی شماره نخواسته بده

وگرنه شماره استادها معمولا اونایی که باهاش کلاس داشتن دارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم