2777
2789
عنوان

نمیدونم چرااااااا

329 بازدید | 46 پست

نمیدونم چرا اینطورشدم،خیلی خیلی حساس شدم‌.حتی شوهرم ک با مادرشوهرم تلفنی صحبت میکنن من ناراحت میشم و تا دوروز همینطورمو خیلی مسایل دیگه

اینطوری ففط دارم خودمو عذاب میدم ولی اصلا دست خودم تییت

همش دلم میخواد گریه کنم

البته چندوقتی هست ک خوابم کم و کارم خیلی زیاده بخاطر پسرم

اینا دوره ایی هست منم اینجور شدم خوب شدم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوران افتضاحیه 😖

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

دمنوش سنبل والطیب و گل گاو زبونم مصرف کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الکی حساس نشو اعصاب خودت بهم میریزه.شوهر منم خواهرزاده هاشو خیلی پرچ پرچ بوس میکنه اولا اعصابم خورد میشد ولی الان برام مهم نیس خواهرزاده هاشن چیکار کنم نمیشه بگم جدا شو ازشون منطقی نیس
شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
ب دکتر طب سنتی مراجعه کن عزیزم..سردی ب مغزت قالب شده و باعث شده اینطور حساس بشی و زود گریه کنی..از خ ...

نمیدونم 

فعلا ک سردر گمم

خیلی هم سخته ،با دوتا بچه و کارهای خونه....

الان واقععا هیچ تایمی برای خودم ندارم