2777
2789
عنوان

ف‌ال حلقه ابن سینا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست

دعا کنید ،لطفا

خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و بندگی و رزق بده ،

ما ۳ تا رو عبد خودش و یار امام زمان کنه

و هر موقع خواست ما ۳ تا رو در حالی که ازمون راضی هست ودست در دست هم هستیم با عشق و لطافت قبض روح کنه و باهم به بهترین شهر بهشتش ببره

التماس دعا شدید دارم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم مشکلی نیست

گره مشکلاتت باز بشه

صلوات فرستادم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شآید بخاطر نبض هست که نیرو ثابت بهش وارد شده..طبق فیزیکهمون بشه که خودت میخوای بهش برسی ♥️

آره همینطوره

ممنونم عزیزم❤️، فعلا نامزدیم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دعا کنید ،لطفا خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و ...

انشاءالله همیشه سلامت باشید عزیزم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

آره همینطورهممنونم عزیزم❤️، فعلا نامزدیم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

آمین

من خوب متوجه نشدم یعنی زنجیر رو از انگشت حلقه آویزون کنم؟

حتما باید انگشتر حلقه باشه رینگ ساده؟

تعداد ضربان رو طی چه مدتی محاسبه کنم؟ تو یک دقیقه؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨