بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا مایه ماهه بابچم مریض شدیم دکترم رفتیم ولی هنوزتوجونمونه یه با چشمون عفونت میکنه سرفه هامون تمومی نداره بدنمون کلاچرک داره البته اینم بگم سیستم ایمنی بدنمون ضعیفه یه بیمارازپیشمون ردم بشه من وبچم میگیریم
من گوش درد و بدن درد و گلو درد داشتم که رفتم دکتر سریع خوب شدم الان ۱۰ روز گذشته هنوز بعضی مواقع گلو درد دارم معدمم یطوریه بهم حالت تهوع میده این همونه؟
گوش درداولین علائم این بیماریه تامیتونی توخونه بخورسردروشن کن چون بارداری تاگلوت دردنگیره چون بیشتر ...
من گوش درد و بدن درد و گلو درد داشتم که رفتم دکتر سریع خوب شدم الان ۱۰ روز گذشته هنوز بعضی مواقع گلو درد دارم معدمم یطوریه بهم حالت تهوع میده این همونه؟
من گوش درد و بدن درد و گلو درد داشتم که رفتم دکتر سریع خوب شدم الان ۱۰ روز گذشته هنوز بعضی مواقع گلو ...
بله عزیزم یه کپسول دکسترومتورفان این سری آخر دکترسوم بهمون دادسرفه روکمترکرده یکم بهتریم ولی انگارمیخوادگوشت کنده بشه حتماهم آنتی بیوتیک که دکترمیده رو سر ساعت مصرف کن گوشت آرومترمیشه