2777
2789

اره نیست

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شده مهد کودک همش میان میگن امروز میخوام تا ۱۲شب بخونم مایه هاش بیان 

اون روزی یه دختره تاپیک زده حل مسئله ریاضی داده میگه کیا بلدن 

همین الانم یکی تاپیک زده میگه یعنی تجربی نمیارم

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

دقیقا شده مهد کودک همش میان میگن امروز میخوام تا ۱۲شب بخونم مایه هاش بیان اون روزی یه دختره تاپیک زد ...

یه طرف اون یه طرف اینکه خیلی آروم شده 

یه زمانی سایت خیلییی شلوغ بود خیلی 

انگار الان دیگه مردم درگیر خودشونن

یه طرف اون یه طرف اینکه خیلی آروم شده یه زمانی سایت خیلییی شلوغ بود خیلی انگار الان دیگه مردم درگیر ...

خخخ یبار یکی اومده بود تاپیک زده بود مرد بود میگفت الان عضو شدم درد دل میکرد همزمان زنش تاپیک زد جوابشو میدا همه هم بهش مشاوره میدادن جفت تاپیکا هم تو پربازدید بود یادش بخیر مال سال ۹۷ ۹۸ بود فکر کنم

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚