2777
2789
عنوان

بیاید لطفااا🙁

63 بازدید | 13 پست

بچه ها داشتیم فیلم میدیم سریال خارجی یهو‌خانومه لباسشو در اورد بدون لباس زیر بود بالاتنه اش ل.خت بود بعد  دیدم  شوهرم یخورده  ت.حریک شد منم بهش حرف زدم ک واقعا با دیدن این صحنه چرا اینجوری شدی اونم برگشت گف ن بخاطر این نبوده و... و مگه دست منه. منم ناراحت شدم از بی جنبه گیش و اومدم تو اتاق ب حالت دلخوری بنظرتون قهر بمونم؟! اخه من با دیدن بدن یا حتی هر جای مرد دیگه ای اینجوری نمیشم. خودمم اندامم خیلی خوبه ولی یخورده بم برخورد واقعا ،حالم خراب شد بشدت😭☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه.والا ب شوهرای ماام نشون بدی اونجوری میشن.برو بشین پیشش ب شوخی بندا.یکار نکن فک کنه چ عالمی ...

نمیدونم سرم درد گرفت انقد ناراحت شدم اومدم تو اتاق 🙁 خیلی بی جنبه ان

یا نباید این چیزها رو نگاه کنینیا همینه دیگه، طبیعیه.

بابا خیر سرش ی فیلم خیلی قشنگ و معروفه  حالا گاهی صحنه های اینجوری ام داره منم نگرفتم خودش گرفته 🤦🏻‍♀️

آخه مردا همینجوریشم هولن ن اینکه فیلم صحنه دار بزاری

خودش گرفته ی فیلم معروف خیلی قشنگه ک گاهی صحنه های اینجوری ام داره لعنت بهش ی شب نمیشه من حالم بد نشه از دستش 

غریزه همه مردا اینجوریه اگه تو همچین چیزیو به هر مردی نشون بدی تحریکش میکنه شاید بعضیا مثل شوهر تو نباشن و واکنشی نشون ندن که متوجه شی به هرحال همه تحریک میشن این واقعا چیزی نیس که بخوای انقد بخاطرش ناراحت شی «بله درسته که سطح دغدغه شما بسیار بالائه»

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))