2777
2789

بچه ها بیاید تو این تاپیک عجیب ترین یا جالبترین گدایی که دیدید رو تعریف کنید 

من خودم عجیب ترین گدایی که تا حالا دیدم یه اقای سی چهل ساله بود که فقط به من دو سه بار تو خیابون اصلی گفت همین الان از،زندان آزاد شدم پول ندارم برم خونه 

خیلیییییی پرو بود هنوزم می بینمش  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

من شاغل بودم تو میدان فاطمی 

یه خانوم نهایت ۳۰ ساله و شیک و پیک اومد جلوم گفت ببخشید میتونید کمکم کنید؟

من فکر کردم مسخواد آدرس بپرسه گفتم چه کمکی گفت کمک مالی!!!!با اون سر و وضع اومده بود گدایی...

یه بارم رفتم عابر بانک یه پیرزن سانتال مانتال اومد گفت دخترم کیف پولمو خونه جا گذاشتم ۵ تومن بده برم خونه ام!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف موها كاملا دكلره يعني نوك ميزنه رنگشو عوض ميكنه ابرو تاتو خط لب تاتو بعد تو چهاراه گدايي ميكنه😒 بديختي مسير منم هميشه از اون جاس من هر روز ميبينمش .....يكي ديگه هم هست فكركنم يه ٥ سالي ميش حاملست😂شكم بند ميبنده مياد ميگه حاملم بهم كمك كنين

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

جلو امامزاده ي عالم گدا بودن 

يه خانومي با پامصنوعي ك گذاشته بود جلوش گدايي ميكرد (يعني ي پا نداره و فلجه)

يهو از اين اماكنايي ك گداهارو جمع ميكنن وارد محوطه شدن

من ديدم ك پاشد پامصنوعي رو گرفت بغلش د فراررررر اونم از نوع دو ماراتون

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه گدا تو بچگیم کنار یه صندوق صدقات نشسته بود. بعد مامانم پول داد بندازم تو صدقات، گداهه یه ساعت داشت مخ منو میزد که پول رو بدم به اون. اما من اخرم انداختم تو صدقات. اونم فحشم داد!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من شاغل بودم تو میدان فاطمی  یه خانوم نهایت ۳۰ ساله و شیک و پیک اومد جلوم گفت ببخشید میتونید ک ...

واای خاک تو سرش

طرف موها كاملا دكلره يعني نوك ميزنه رنگشو عوض ميكنه ابرو تاتو خط لب تاتو بعد تو چهاراه گدايي ميكنه😒 ...

عالی بود خخخ مخصوصا حاملهه

یه بار هم دوران دانشجویی داشتم میرفتم دانشگاه. دو تا خانوم شیک جلومو گرفتن. گفتن واسه سفره مون نذر کردیم. یه کمکی بکن. (اون موقع اسکناس 5000 تومنی نبود. بیشترینش 2000 تومنی بود)

در کیفمو باز کردم یه هزاری دادم بهشون. یهو اون یکی گفت نه. اون دو تومنیه رو بده.

منم دادم

عین احمقها

هنوز که هنوزه یادش میفتم حرصم میگیره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
سلام یه مرد گدایی رو دیدم که چنان ناله میکرد فقیر و دردمندم که آدم میگفت همه دار و ندارمو بدم به ...

آره واقعا بازیگرن لامصبا

یه بار هم دوران دانشجویی داشتم میرفتم دانشگاه. دو تا هانوم شیک جلومو گرفتن. گفتن واسه سفره مون نذر ک ...

وای چه عوضی بودن 

عجیب ترین ندیدم اما دردناک ترین که هر وقت بیادش میفتم قلبم به درد میاد...

یه روز منتظر سرویس بودم که برم سر کار از منزل نمیرفتم از جای دیگه بود که دیرم شده بود و هر آن سرویسم میرسید 

ساعت 7 صبح، یه خانمی تو خیابون بود صورتش انقدر با چادر پوشونده بود که هیچی دیده نمیشد هی یه پا جلو میزاشت یه پا عقب اما سمت هیچ کس هم نمیرفت...

تا من بهش رسیدم اومد جلو هیچی نگفت فقط دستشو کشید جلوم

حالا از این ور دیرم شده بود از اونور پول نقد باهام نبود عذرخواهی کردم و رفتم ...

هنوز که هنوزه بعد دو سه سال یادش میفتم خودمو سرزنش میکنم  ... میگم خب با تاخیر میرفتی سرکار و از عابر پول برمیداشتی، یه شماره تلفن ازش میگرفتی و ...

قشنگ معلوم بود گدا نیست از روی استیصال رو آورده به این کار...

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...