2777
2789
عنوان

کنکور

103 بازدید | 17 پست

کنکوری انسانی هست باهم بخونیم ؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من هستم🥹

هفته 8 بارداری🥹🤌🏻                                          [این بیوگرافی بماند به یادگار از روزی که خبر بودنتو بهم دادن]💕 🧿                                                           1403/10/3🤰🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هستم🥹

سال اولته؟ روزی چقدر میخونی؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

هستم ولی نمیخونم

چرا مگه هدف گذاری نکردی!؟

تجربیم من🥲

من مشکلی ندارم ، اگه اوکیه باهم بخونیم

خواهر پشت کنکور خیلی فرق داره

آهان پشت کنکوری هستی

بله متوجه ام متفاوته

موفق باشی عزیزم

البته چرا ک نه

روزی چقدر میخونی؟

روبیکا داری؟

تایم مشخصی ندارمآره

درخواست میدم آیدی روبیکا را میفرستم برات

2790
2778
2791
2779
2792