2777
2789
عنوان

بچم داره چهار ماهشو تموم میکنه ولی هر دوساعت یه بار بیدار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
نمیدونم پوشکشپ عوض میکنم سیر سیر بهش شیر میدم قنداقش میکنم خوب هم میپوشنمش ولی هر دو ساعت با یه ساعت ...

نی نی منم نزدیک پنج ماهشه تا صبح چندبار بیدار میشه، فقط نوزادی خوب می‌خوابید. طول روز هم دو سه ساعت اونم ناپیوسته میخوابه

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

فک کردم همه ی بچها اینجورن

خواب روز کوتاه تره.شب معمولا بیشتر میخوابن.ولی تا صبح طبیعیه دو سه بار بیدار بشن شیر بخورن.براش روتین داشته باش.مثلا.شیر بده سیر باشه.پوشکش تعویض کن.بزار تو جاش.تاریک باشه.براش لالایی بخون یا یه اهنگ لالایی ملایم بزار همیشه همون اهنگ باشه.تو روزم سعی کن جایی که میخوابه کم نور باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایندچه راهکاریه میدین.هر بچه پنجره بیداری داده.وقتی احساس کردین خسته شده باید ببرین بخوابونین.وقتی ز ...

نمی‌دونم تجربه بهتر میگه یا چیزایی که مثلا کارشناسا میگن ولی اینو می‌دونم اگر به حرف یه عده مثلا کارشناس گوش کنی کلا گیر می‌کنی

تمام روز رو سعی میکنم بخابه ولی نمیخابه

حتما مشکلی داره.همیشه قبل خواب نگاه کن پوشکش خشک باشه و شکمش سیر

نمی‌دونم تجربه بهتر میگه یا چیزایی که مثلا کارشناسا میگن ولی اینو می‌دونم اگر به حرف یه عده مثلا کار ...

برای من که بهترین نتیجه رو داده.شما خودتم کل روز خسته و داغون باشی از خستگی زیاد نمیتونی بخوابی.بعدشم بچه چهار ماهه رو نزاریم تو روز بخوابه که خسته بشه؟

برای من که بهترین نتیجه رو داده.شما خودتم کل روز خسته و داغون باشی از خستگی زیاد نمیتونی بخوابی.بعدش ...

عزیزم خوبه خودتم همش دنبال تجربه از بقیه میگردی دیگه

خوبه که بچه کوچیک داری و می‌دونی که بچه ها تا کوچیکن زیاد میخوابن دیگه اینو از کجات درآوردی که بچه تو روز نخوابه که خسته بشه ؟ کاش پیامو درست بخونی بعد نظر بدی گلم 😒

تو روز نزار بخوابه باهاش بازی کن و خستش کن

نوشتین نزار تو روز بخوابه دیگه پس درست خوندم.بچه چهار ماهه کل روز بیدار باشه که شب بخوابه؟بله بچه کوچیک دارم و این روش برای من جواب داده