2777
2789

بیاد فقط بگه پسرم خوب میشه؟ چقدطول میکشه؟ امروز میخواستم خودکشی کنم باداروهای آرامبخش😭

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا زودتر خوب بشه عزیزم

ممنون عزیزم

پدرمون دراومده ازاین دکتر ب اون دکتر ازاین گفتاردرمانی به اون گفتاردرمانی برا هزینه هاش خونمونو فروختیم اومدیم یه جای کوچیکتر. دیگه نمیکشم خیلی درددارم کلی نذرونیاز... 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

هیچی سخت تر از دختر فامیل ما نبود که تو ۶ سالگی سرطان خون گرفت

ولی خداروشکر خوب شد

بیماری پسر شما هم زمان بر هست

اما نتیجه صبرتون و می بینید

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

هیچی سخت تر از دختر فامیل ما نبود که تو ۶ سالگی سرطان خون گرفتولی خداروشکر خوب شدبیماری پسر شما هم ز ...

وای همسایه مامانم هم پسرش 5 سالگی سرطان پوست گرفت بچه بیچاره چقد اذیت شد ولی اونم خدا شکر خوب شد

واقعا تحمل دیدن بیماری بچه خیلی سخت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اسمش چیه من رفتم حرم امام رضا براش دعا کنم

تورو به همون امام رضا قسم قربونت بشم بگو کیامهر پسر زینب زبونش بازبشه وبشه یه بچه عادی. من نذرکردم اگه اقاشفاش بده هرسال روزتولد امام رضا قیمه بپزم.  یه حلقه هم گرفتم بندازم توی گوشش که بشه غلام اقا حتی گفتم اسمشم غلامرضا صدامیزنم. 

توروبه قلب پاکت قسم ازته دل دعا کن عزیزم

دارم میمیرم اینقدگریه کردم کورشدم ۵سالشه

صلوات میفرستم

ممنون فدات شم

خدا دلتوشادکنه

وای همسایه مامانم هم پسرش 5 سالگی سرطان پوست گرفت بچه بیچاره چقد اذیت شد ولی اونم خدا شکر خوب شدواقع ...

شیمی درمانی واقعا سخته

بنده خدا دخترش برای عید موی مصنوعی رو سرش گذاشته بود تا موهاش در بیاد 

و بچه اعتماد به نفس داشته باشه

ادم بزرگا هم تحمل شیمی درمانی هم براشون سخته

چه برسه به بچه

من خودم روحیه این و ندارم وقتی به کسی امپول می زنن نگاه کنم

چه برسه به اینجور بیماری ها🥲

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

ممنون عزیزمپدرمون دراومده ازاین دکتر ب اون دکتر ازاین گفتاردرمانی به اون گفتاردرمانی برا هزینه هاش خ ...

اگ جا من بودی روزی هزار با سجده شکر میکردی 🥲

من پسرم 1 ساله تشنج کرد نمیدونم بخاطر اون یا نه الان 4ونیم سالش هنوز خپب حرف نمیزنه که هیج غذا و میوه و کلا هیجی نمیتونه بخوره باید میکس کنم با سرنگ بدمش اونم بعد صدبار استفراغ مردن و بالا اوردن

انقد گفتاردرمانی شهر خودمون بردم فایده نداره هر هفته 4 ساعت با ماشین تو گرما 55 درجه خوزستان میرم و میام

بلاخره پسرم بعد این همه سختی کشیدن من 1 ماه با قاشق غذا مبخوره

تکلم ش هم خدا رو شکر بهتر ولی هنوز با هم سن هاش فاصله زیادی داره شاید 1 سال دیرتر بفرستم ش کلاس

ولی تا خالا مث شما انقد نا امید نبودم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تورو به همون امام رضا قسم قربونت بشم بگو کیامهر پسر زینب زبونش بازبشه وبشه یه بچه عادی. من نذرکردم ا ...

چشم 🧡

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨