2777
2789
عنوان

بد ذاتی

307 بازدید | 19 پست

بچها چرا بیرون که میرم حتی خواهرم و مادرمم میگن بلانسبت شما همه میحوان سرت کلاه بزارن و ازت پول بیشتر بگیرن.ارایشگر.خیاط.کاسب.همه شغلا.اعصابم امروز خیلی خورد شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی موارد اکثرا تو فعالیت های روزمرم 80درصد مواقع میبینم.مثلا من باخوش نیتی واسه کسی کاری انجام دادم اونم کلی التماسم کرد در ازای پول.حالا که کاراش را افتاده اصلا لحن حرف زدنش عوض شده نه به اون التماس نه با این لحن زشت حرف زدن

درسته. منم یه روز صبح پارچه فروشی رفتم قیمت یه پارچه گرفتم گفت فروشنده گفت متری 25. بعد از ظهرش رفتم پارچه رو از همون مغازه بخرم یه فروشنده دیگه بود و بهم گفت متری 18 هست. عجب ادم هایی پیدا میشن واقعا

به نظرم زياد ربطى به مشكلات اقتصادى نداره

وضعيت اقتصادى مردم كه از زمان جنگ بد تر نشده 

اون موقع مردم حتى غذا برا خوردن هم نداشتن و پوست و استخوان بودن اما الان همه چاق و چله شدن و از ندارى مى نالن !!!!!

و اين رو بهانه بى صداقتى و كلاه برداريشون كردن

نه ايمانشون به خدا كم شده ديگه دروغ گناه كبيره نيست

ديگه مهم بدست اوردن پوله حلال و حرامش مهم نيست 

....

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

وای منم یبار رفتم پارچه فروشی گفتم این پارچه متری چند گفت 80تومن گفتم خب 25 سانت بده داده میگم چقدر شد گفت 50توومن گفتم وا چرا اینجوری گفت این پارچه خارجیه و کار شده بصورت متری نمیفروشند بصورت 60سانتی میفروشند گفتم وا این چه مدله من میگم متری چند شما گفتی 80یهو اینو از کجا در آوردی کلی بحث کردم باش تا 35بم داد خواهرمم باهام بود گفت من 15 ساله خیاطی میکنم ومزون دارم تا حالا نشنیدم پارچه متری نباشه 

وای منم یبار رفتم پارچه فروشی گفتم این پارچه متری چند گفت 80تومن گفتم خب 25 سانت بده داده میگم چقدر ...

بعضى پارچه ها طرح خاصى دارن برا همين قواره اى هستن ولى قبلش فروشنده مى گه كه قواره اى هست

نمى خريدى مى اومدى

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞