2777
2789
عنوان

ازدواج

242 بازدید | 15 پست

خانم های مجرد و متاهل در دهه سوم زندگی و ۳۰ به بالا لطفا نظر بدن

دختر در اواخر دهه سوم زندگی، با شرایط خوب ، کارمند دولتی، دکترا، زیبا، خواستگاری با فاصله سنی ۴ سال بزرگتر که مطلقه ست و ۸ سال زندگی مشترک داشته، ۱۰ ساله که جدا شده، دلیل شکست ازدواجش هم پایبند نبودن به تعهد از طرف خود آقا بوده. آقا هم کارمند، شرایط اقتصادی و سایر شرایط بسیار خوب 

با وجود ابراز پشیمانی زیاد از اتفاقی که باعثش شده و هم چنین اشتیاق زیاد برای ازدواج با دختر، واقعا در مورد متعهد بودنش شک وجود داره و بنظر در این مدت ۱۰ سال که جدا شده خیلی کارها کرده و ارتباطات زیادی داشته، هر چند خودش رو خوب نشون میده و اهل دوستی و مسائل دیگه بودن رو رد میکنه.

هم دختر و هم آقا شرایط بسیار خوبی دارند. 

در ضمن آقا فقط دختر مجرد برای ازدواج میخواد، مجموعه ای از شواهد و پنهان کاری ها باعث شده شک به بی تعهد بودن بیشتر و بیشتر بشه و البته گذشته اش هم بی تاثیر نیست و عجیب تر اینکه اصرار زیادی برای ازدواج‌داره و مدت زیادی هست که پافشاری میکنه 

لطفا نظرتون رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعهد و اخلاقیات خیلی مهمه 

من باشم قبول نمیکنم یا دست کم بیشتر تحقیق و رفت و آمد میکنم 

عجله نکن

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ن این آدم لیاقت دختر رو نداره و مطمئنم برایه دختر خیلی کیس های بهتری پیدا میشه

مگه به دختر بودن و نبودنه... چقدر ارزش خودتونو پایین میارید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

رد کنین

چندین بار رد کردم، مدت زیادی هست که تقلا میکنه، فکر می‌کنم میره دوراشو میزنه و میبینه با ویژگی هایی که در نظر داره نمیتونه کسی رو پیدا کنه و به اصرار میوفته

دیگه مسخره بازی شده

معلوم خانم عاقل و بالغی هستید راه های ارتباطیتون رو باهاش قطع کنید

باورتون میشه ۷ تا شماره بلاک شده دارم و از تلفن خانوادشون هم تماس میگیرن و خانواده هم برخورد جدی باهاشون کردن

نمیدونم این کیس عجیب چی بود سر راه من قرار گرفت

باورتون میشه ۷ تا شماره بلاک شده دارم و از تلفن خانوادشون هم تماس میگیرن و خانواده هم برخورد جدی باه ...

با هماهنگی خانواده ت ، یه سری شرایط سخت و غیرمعقول براش بزار ببین هنوز هم پا برجاست؟؟

مثلا بنام زدن تمام دارایی ش ، خونه و ماشین و ....

مهریه ی بالا ، شیر بها 

شرط و شروط سخت 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘