2777
2789
عنوان

ازدواج

244 بازدید | 15 پست

خانم های مجرد و متاهل در دهه سوم زندگی و ۳۰ به بالا لطفا نظر بدن

دختر در اواخر دهه سوم زندگی، با شرایط خوب ، کارمند دولتی، دکترا، زیبا، خواستگاری با فاصله سنی ۴ سال بزرگتر که مطلقه ست و ۸ سال زندگی مشترک داشته، ۱۰ ساله که جدا شده، دلیل شکست ازدواجش هم پایبند نبودن به تعهد از طرف خود آقا بوده. آقا هم کارمند، شرایط اقتصادی و سایر شرایط بسیار خوب 

با وجود ابراز پشیمانی زیاد از اتفاقی که باعثش شده و هم چنین اشتیاق زیاد برای ازدواج با دختر، واقعا در مورد متعهد بودنش شک وجود داره و بنظر در این مدت ۱۰ سال که جدا شده خیلی کارها کرده و ارتباطات زیادی داشته، هر چند خودش رو خوب نشون میده و اهل دوستی و مسائل دیگه بودن رو رد میکنه.

هم دختر و هم آقا شرایط بسیار خوبی دارند. 

در ضمن آقا فقط دختر مجرد برای ازدواج میخواد، مجموعه ای از شواهد و پنهان کاری ها باعث شده شک به بی تعهد بودن بیشتر و بیشتر بشه و البته گذشته اش هم بی تاثیر نیست و عجیب تر اینکه اصرار زیادی برای ازدواج‌داره و مدت زیادی هست که پافشاری میکنه 

لطفا نظرتون رو بگید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تعهد و اخلاقیات خیلی مهمه 

من باشم قبول نمیکنم یا دست کم بیشتر تحقیق و رفت و آمد میکنم 

عجله نکن

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ن این آدم لیاقت دختر رو نداره و مطمئنم برایه دختر خیلی کیس های بهتری پیدا میشه

مگه به دختر بودن و نبودنه... چقدر ارزش خودتونو پایین میارید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

رد کنین

چندین بار رد کردم، مدت زیادی هست که تقلا میکنه، فکر می‌کنم میره دوراشو میزنه و میبینه با ویژگی هایی که در نظر داره نمیتونه کسی رو پیدا کنه و به اصرار میوفته

دیگه مسخره بازی شده

معلوم خانم عاقل و بالغی هستید راه های ارتباطیتون رو باهاش قطع کنید

باورتون میشه ۷ تا شماره بلاک شده دارم و از تلفن خانوادشون هم تماس میگیرن و خانواده هم برخورد جدی باهاشون کردن

نمیدونم این کیس عجیب چی بود سر راه من قرار گرفت

باورتون میشه ۷ تا شماره بلاک شده دارم و از تلفن خانوادشون هم تماس میگیرن و خانواده هم برخورد جدی باه ...

با هماهنگی خانواده ت ، یه سری شرایط سخت و غیرمعقول براش بزار ببین هنوز هم پا برجاست؟؟

مثلا بنام زدن تمام دارایی ش ، خونه و ماشین و ....

مهریه ی بالا ، شیر بها 

شرط و شروط سخت 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘