2777
2789
عنوان

3 روزه نفس کم میرم باید همش نفس عمیق بکشم چه کار کنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 34 پست
طپش قلب ندارم فقط وقتی نفس عمیق میکشم گاهی قلبم تند تند میزنه..................بعد من سالهاست که دچار این معده درد نشدم و همیشه چیزی میخوردم که اینطوریم میکرد................دیروز من قبل از ناهار معدم دچار این حالتها شد به طوری که ناهار به سختی خوردم بعد دردش تموم شد دوباره 3 نصفه شب دیشب اینطوری شدم.................فکر نکم چیزی خوردم که اینطوری رو معدم تاثیر کرده
منم همینطوری بودم......بعد از کلی استرس و دکتر متخصص رفتن متوجه شدم نفس تنگیم مربوط به رفلاکس معئم بوده...منم از هر چند تا نفس سیه دونه نفسم بالا میومد.........احساس میکردم دارم خفه میشم........نگو همه اینا مربوط به معده بوده..........نگران نباش خودش رفع میشه..........فقط استرس نداشته باش.............دکتر به من قرص معده داد ولی من نخوردم خود به خود خوب شد!....من حتی عکس قفسه سینه و نوار قلب هم گرفتم........اخه خیلی ترسیدم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مانی تو روخدا راست میگی..................به خدا برا همه چی خودمو اماده کردم نمیدونم نمیخوام الکی دل بندم میگم شاید یه چیز دیگه باشه........بعد یه چیز دیگه پری های من 35 روزست کی میتونم بی بی چک استفاده کنم
یلدا جون مامانم هم همینو میگه میگه تنگی نفست از معده دردته..............راه حلی حالا نداره چه کار کنم همش باید عمیق نفس بکشم.............تازه گاهی اونطوری نمیشه (یعنی گاهی عمیقم نمیتونم نفس بکش)
سلام به همه دوستان خوبم تو نینی سایت منم مشکل تنگی نفس دارم به شدتی که قلبم درد میگیره با دست چپم یه وقتاییم احساس میکنم همه ی اعضای داخل شکمم داره پاره میشه از بس نفس عمیق می کشم هفته 23 بارداری میگذرونم
راهنماییم کنید
پروا جان ببخشید دوست خوبم نمی خوام ناراحتت کنم ولی من سال گذشته علائمی مشابه علائم شما را داشتم به پزشک داخلی مراجعه کردم سریع منو ارجاع داد به بیمارستان قلب، غلظت خونم بالا رفته بود و یک حمله قلبی خفیف داشتم.
این روزها با شرایط آلودگی هوا خیلی ها این مشکل را پیدا کرده اند از جمله مادر خودم که پنج روز هم بیمارستان بستری بود و تازه الان مرخص شده
به قول دوستمان عسلی کار از محکم کاری عیب نمی کنه به یک متخصص قلب مراجعه کنید و یک نوار قلب ساده بگیرید.
در شرایط فعلی این علائم را نمی شه جدی نگرفت.