2777
2789
عنوان

کیا یک ساله اقدامین بیایین دورهم باشیم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 23 پست
من فک کردم ۳۵سالتونه 😂 تو پرفایلتون

خخخخ ، بخاطر اینکه شناسایی نشم و اینکه اینجا منو کوچیک ندونن زدم😁😉

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خخخخ ، بخاطر اینکه شناسایی نشم و اینکه اینجا منو کوچیک ندونن زدم😁😉

الهی عزیزم ازمن بزرگتری ولی😂😂

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متخصص زنان نازایی هست برد تخصیصی دارن از یکی دوستام شنیدم خیلی تعریفشو کردن

اهان خب خدارو شکر 

آخه من برا اولین بار پیش یه دکتر رفتم زنان زایمان بود به من گفت اگه با این دارو ها ( ال دی ) با متفورمین ، بار دار نشی دیگه هیچ وقت نمیشی 

منو نا امید کرد چقدر ناراحت بودم و غصه خوردم 

رفتم پیش یه دکتر متخصص زنان و زایمان،  فلوشیپ بارداری آنقدر مهربون و خوش برخورد بود کا نگو با دو ماه درمان با قرص دوفاستون و لتروزول بار دار شدم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اهان خب خدارو شکر آخه من برا اولین بار پیش یه دکتر رفتم زنان زایمان بود به من گفت اگه با این دارو ها ...

عزیزم خداروشکررر نمیدونم اینو خیلی تعریفشو شنیدم میگن دکتر خوبیه امیدوارم ک جواب بگیرم شما برای بارداری دوم اقدامی

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

انشاءالله به زودی خبر بارداریتونو بیایین بگید

قربونت برم مهربونم امیدوارم❤️

عزیزم خداروشکررر نمیدونم اینو خیلی تعریفشو شنیدم میگن دکتر خوبیه امیدوارم ک جواب بگیرم شما برای بارد ...

بله 

دخترم میگه مامان من خواهر برادر میخوام ، وقتی بهم میگه مامان بیا بازی کنیم من کار داشته باشم میگم نمی تونم!میگه مامان ببین من تنهام آخه کسی نیست باهام بازی کنه 🥺

جیگرم کباب میشه براش😭😭

برام دعا کن ، منم لایق باشم براتون دعا میکنم صاحب فرزندانی سالم و صالح بشین به زودی