2777
2789
عنوان

به مرگ شوهرم راضی ام

747 بازدید | 47 پست

خیلی منو عذاب میده💔

با اینکه بچم ۲۴ روزشه ولی راضی ام بمیره 

بهش میگم گشنمه هیچی تو خونه نداریم تو ۱۵ روز ۳ کیلو کم کردم شدم ۴۵ کیلو میگه به من چه هیچی نداریم

همشممم سر کاره اصلا تو خونه نیست یه امروز تو خونه بوده که از صبح رفته کنار پدرش تا امشب و اومده و خوابیده و هنوز خوابه منم شیر میدم گشنمهه😭💔

بچه از گریه زجه زد نگرفتش الانم تو گهواره دارم تکونش میدم که آروم شه 

تو گهواره ای که پدرم گرون پول داده خریده و بچه ای که هنوز پدرم ندیدتش چون شوهرم نمیزاره برم خونه پدرم 😭۱ ماهه ندیدمش 

کاش به حرفت گوش داده بودم بابا و طلاقمو گرفته بودم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

حقته پاشو بچت رو بغل بگیر شبانه فرار کن از خونش

حقتونه بعضیاتون هرچی سرتون بیاد

اعصابم خورد کردی دلم کباب شد 

موندی پای این که چی؟؟؟ زنی که تازه زایمان کرده باید گوشت بخوره آب گوشت غذای مقوی با گشنگی شیر میدی اون زبون بسته که چیییییی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم۰😭😭 تورو یادمه این روانی چرا ب فکر شما نیست بگو من بچه شیر میدم من نخورم اونم سیر نمیشه گناهه الهی امشب امام حسین خواب نماش کنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

حقته پاشو بچت رو بغل بگیر شبانه فرار کن از خونش حقتونه بعضیاتون هرچی سرتون بیاداعصابم خورد کردی دلم ...

این چ طرز حرف زدنه خب از اولش بگو دلم کباب شد بعدم اگه جای داشت اون اقارو تحمل نمی‌کرد 

وای چه ادمیهتو شیر میدی باید بیشتر بخوریبگو بچه ضعیف میشه تحریکش کن برات گوشت اینا بخره

فقط میگم کاش بمیره

اگرم بمیره چیزی بهم نمیرسه چون خونه و ماشین و مغازه و زمیناش به اسم پدرشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

این چ طرز حرف زدنه خب از اولش بگو دلم کباب شد بعدم اگه جای داشت اون اقارو تحمل نمی‌کرد

دلم میخواد فضول من نباش شما💋

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»