خب مثلا اگه دور یه دست و یه پا باشه روند زایمان کند میشه .ولی حق با شماست .با یه دور زیاد مشکلی پیشنمیاد
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دكترمم گفت فقط مواظبه تكوناش باش هيچ خطرى نداره و الا من خودم استرس گرفتم
اصلا استرس نداشته باش
سعي كن تا ميتوني به پهلوي چپ بخابي
ديگه چيزي نمونده چشم بهم بزني گذشته استرس نداشته باش
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
بازم خوبه ميدوني.. واسه منو كه نفهميدن انقدر صبر كردم دردم بياد نيومد.. بعد كه سزارين شدم دكتره گفت عه بند ناف دو دور بوده دور گردنش واسه همين نيومده 😐 گفتم آفرين به تو و همه سونوگرافيستا
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
چشمای قشنگ دور از بلا . ایشالا زایمان راحتی داشته باشی
استارتر عزیز و بقیه دوستان ی سوال داشتم. اینکه بندناف پیچیده ب مدله خابیدن و پهلو ب پهلو شدنتون ربط داشته؟یعنی اگ موقع پهلو ب پهلو شدن میشستید نمیپیچید؟؟؟؟؟