2777
2789
خیلی ربطی به جاش نداره

خب مثلا اگه دور یه دست و یه پا باشه روند زایمان کند میشه .ولی حق با شماست .با یه دور زیاد مشکلی پیشنمیاد

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكترمم گفت فقط مواظبه تكوناش باش هيچ خطرى نداره و الا من خودم استرس گرفتم

اصلا استرس نداشته باش

سعي كن تا ميتوني به پهلوي چپ بخابي 

ديگه چيزي نمونده چشم  بهم بزني گذشته استرس نداشته باش

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
منم الان يه دليله پايين نيومدنه بچم همين بندنافه

بازم خوبه ميدوني.. واسه منو كه نفهميدن انقدر صبر كردم دردم بياد نيومد.. بعد كه سزارين شدم دكتره گفت عه بند ناف دو دور بوده دور گردنش واسه همين نيومده 😐 گفتم آفرين به تو و همه سونوگرافيستا

عزیزم موقع زایمان نی نی منم دعا کن

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
اى جونم چشم

چشمای قشنگ دور از بلا . ایشالا زایمان راحتی داشته باشی

استارتر عزیز و بقیه دوستان ی سوال داشتم. اینکه بندناف پیچیده ب مدله خابیدن و پهلو ب پهلو شدنتون ربط داشته؟یعنی اگ موقع پهلو ب پهلو شدن میشستید نمیپیچید؟؟؟؟؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من