کسی اینحوری بوده باردار بوده باشه من چهار روز دیگ موعدمه من همیشه از ده روز قبل پریودی علائم پریوذیم شروع میشع دل درد کمر درد این ماه اصلا هیج علائمی ندارم یعنی میشه باردار باشم؟
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰 فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
عزیزم اصلا بهش فک نکن..این فکرا و استرس خوب نیس و اصلا نمیشه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من چن ماه همینطور بودم هی تست و دکتر وفکر و استرس ..اخر ول کردم گفتم ب درک..
بعد ی ماه باردارشدم ...دیدم دو هفته پریود نشدم..رفتم ازمایش دیدم مثبت
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
منم تحت نظرم داروهامو میخورن ولی واقعا از فکرم بیروت نمیره نمیدونم چرا عزیزم مشکل شما چی بود
من تنبلی داشتم..چن ماه تحت نظر دکتر و امپول و قرص ....اخر خسته شدم و دیگه دکتر نرفتم دارو هم نخوردم...
نه..فقط ول کن..همینجا ی خانمی میگفت شوهرش مشکل داشته هی دکتر دکتر اخر اسپرم اهدایی گرفتن..بعد زایمان ...
اره همش همینو میگم فقط خداس بدون اذن خدا ی برگ نمیوفته
ولی خب من ی کیستم دارم دکترم گفته مانع بارداری نیس فقط بعد بارذاری موقع سزارین کیستمو در میارن بخاطر همین نمیتونم ول کنم اگ کیستم نبود شاید بیخیال میشدم
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰 فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم