2777
2789
عنوان

من عجیبم یا اونا

249 بازدید | 28 پست

بچه ها من امشب رفتم بیرون نشسته بودم داخل کافی شاپ 

کیک و قهوه سفارش داده بودم که ی کودک کار اومد گف گرسنمه ی چیزی برام میخری منم کیکمو دادم بهش گفتم بیا برای تو باریستای کافه گفت یدونه کیک خریدی اونم میدی به یکی دیگه(البته با این حرفش کاری کرد که تحریمش کنم و دیگه کافی شاپشون نرم)

اومدم جلوتر ی خانوم نیازمند هست میشناسمش نه معتاده نه دروغگو فقط نیازمنده  منو دید اومد سمتم و گف میشه کمکم کنی میخوام قرص بخرم پول ندارم 

منم پولی که قرار بود برای اسنپ بدم رو دادم به اون خانوم و پیاده برگشتم الان دوستم میگه چقد خنگی که از حق خودت به بقیه کمک کردی 

خورد تو ذوقم

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

با اون کیک مشکلی نداشتم.

ولی دومی واقعا به نظرم بی‌فکری بود. آدم وقتی می‌بخشه که خودش نیاز نداشته باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون کیک مشکلی نداشتم.ولی دومی واقعا به نظرم بی‌فکری بود. آدم وقتی می‌بخشه که خودش نیاز نداشته باش ...

چی بگم 

خیلی وقته میشناسمش هروقتم دیدمش یا خوراکی داشتم که بهش دادم یا پول نقد 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

شما خنگ نیستی مهربونی.من امروز رفتم داروخانه یه پیرزن که معلوم بود وصع مالی خوبی نداره۲۰تومن داد گفت یه قرص بهم بدین همینو دارم دکترداروخانه گفت دیروزهم اومدی بهت دارو دادم دیگه بهش محل نزاشت من واسش خریدم برام هم نهم نیست بقیه چی فکر میکنن

اول میریدی به اون باریستا بعدم یه بتوچه به دوستت میگفتی حل میشد

دیگه اصلا اون کافه نمیرم 

کمک نمیکنی خب دخالتم نکن 

بنظرم خیلی دختر دل پاک و مهربونی  هستی کسایی که درک این کارو ندارن و نمی‌فهمن چه توقعی داری شما ب هرکسی که واقعا محتاجه کمک کن میبینی ی جایی از زندگیت که انشاللع پیش نیاد مشکلی داری بخاطر دل مهربونیات برطرف میشه و اجرشو پیش خدا داری 🌹❤️

شما خنگ نیستی مهربونی.من امروز رفتم داروخانه یه پیرزن که معلوم بود وصع مالی خوبی نداره۲۰تومن داد گفت ...

دست شما درد نکنه 

خدا بهت برکت بده 🌱

بنظرم خیلی دختر دل پاک و مهربونی هستی کسایی که درک این کارو ندارن و نمی‌فهمن چه توقعی داری شما ب هر ...

خیلی حس خوبی گرفتمممم

مرسی از لطفت عزیزم 💖😘

عزیزم خوبی همیشه بر میگرده سعی کن قلب پاکت رو همیشه همینطور نگه داری برات آرزوی بهترین ها رو میکنم امیدوارم تو زندگیت همیشه نون دلت و بخوره❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم خوبی همیشه بر میگرده سعی کن قلب پاکت رو همیشه همینطور نگه داری برات آرزوی بهترین ها رو میکنم ا ...

عزیزدلم مرسی از دعای خیر و مهربونیت 💖

بهترینا سهم زندگیت