2777
2789
عنوان

شما اگه باشید چه برخوردی دارید

57 بازدید | 5 پست

خواهرم از پدر و مادرم پول گرفته باهاشون تو یه کاری شریک شده اما چند ساله هیچی به اونا نداده، هر وقتم پدرم میگه پولمو پس بدید میگن میدیم ولی خبری نیست، حالا چند وقت پیش میخواستن خونه بخرن اما میخواستن این پول پدر منم بردارن، که من نذاشتم، شوهرش همش دنبال سوااستفاده است، البته پدرمم خودش خیلی ناراضیه ولی برا اینکه دعواشون نشه سکوت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت شغلش چیه؟ دامادتون چی؟ کلا سو استفاده گره؟ بچه دارن؟

خواهرم خانه داره شوهرشم شغلش همونیه که با بابام شریکه، اره کلا سواستفاده گره، از اول ازدواج همین بود هر جایی پول سراغ داشت از ما سعی میکرد بگیره، خواهرمم باهاش همکاری میکنه که اینکارا رو بکنه اره ۲ تا بچه دارن 

خواهرم خانه داره شوهرشم شغلش همونیه که با بابام شریکه، اره کلا سواستفاده گره، از اول ازدواج همین بود ...

ببین خوب خواهرت همکاری می‌کنه یعنی دلش با شوهرشه و بچه هم دارن. یعنی نه میشه جدا بشه و نه شغلی داره که بخواد پول رو پس بده.

بنظر من اون پول رو از دست داده شده بدونید، بابات هم که خودش درک می‌کنه و میگی راضی نیست. دیگه بهشون کمک مالی نکنید البته حواستون به شراکت هم باشه و با وکیل مشورت کنید که اگر مزایای داماد رو قطع کردین، از حرصش مال پدرتون رو بالا نکشه.

چون کلا سو استفاده کرده هم اگر بشه شراکت هم نکنند با پدرتون چه بهتر، چون اگر مشکل مالی پیش بیاد هم خانواده پدری شما اذیت میشن، هم زن و بچه خودش رو میچزونه تا شما درد روحی هم بکشید.