سلام دخترم یکسال و چهار ماهشه تقریبا چهار ماهه ک همیشه سرما خورده و سرفه می کنه چند روز خوبه دوباره همونجوری هشت نه تا شربت خشک کننده بهش دادم تا حالا از سفالکسین تا آزیترومایسین ولی خوب نمیشه ده روز پیش تبش خیلی بالا بود بستریش کردن چند روز خوب بود دوباره همون جوریه میوه هم خیلی بهش میدم ولی تاثیری ندارد چیکار کنم ؟ چی بهش بدم ک اینقدر سرما نخوره؟ دیوونه شدم بخدا میترسم این همه آنتی بیوتیک ضرر داشته باشه.
توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
غذا ک بهش میدم ولی متاسفانه چون سرفه میکنه همه رو بالا میاره بیرونم ک خودشو میکشه اگه نبریمش مهمون ...
هوا به این سردی!
توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»