2777
2789
عنوان

بچم خیلی خیلی سرما می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چی هست ؟

برای سیستم ایمنی و دستگاه تنفس مفیده.‌با مشورت پزشک شون میتونین بدین. بالای یکسال میشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
برای سیستم ایمنی و دستگاه تنفس مفیده.‌با مشورت پزشک شون میتونین بدین. بالای یکسال میشه

سرچ کنین

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

اینهمه انتی بیوتیک خیلی بده .. بیشتر بهش ویتامین بده سرماخوردگی فقط مرکبات و سوپ و استراحت.. هرروز اب پرتقال بگیر روزی چندبار بده بهش .. شلغم بپز خودش و ابشو بده بهش.. توی سوپش قلم اگه داری بنداز جون بگیره بچه.. دارو رو کم کن به جاش تا میتونی چیزای طبیعی بده بخوره .. ..

اینهمه انتی بیوتیک خیلی بده .. بیشتر بهش ویتامین بده سرماخوردگی فقط مرکبات و سوپ و استراحت.. هرروز ا ...

آره خیلی بده منم نگران همینم غذا و میوه خیلی بهش میدم کلا وقت من صرف غذا درست کردن برای دخترم میشه ولی همیشه مریضه 

بچه های خواهر شوهرم هر چی میخورن میدن همیشه هم بیرونم ولی ماشاءالله مریض نمیشن من ک اینقدر اهمیت میدم همیشه مریضه😭

ویتامین بدنشو تامین کن من پسرم تا دوسالگی همششششش سرما خورده بودو بخاطر ذندوناشم قاطی میشد همه چیز ح ...

عزیزم دخترم چند روز لثه هاش سفید شده و ورم کرده ممکنه دندون باشه یا چیز دیگه ای هست؟

چی بهش بدم ؟