2777
2789
عنوان

بعد سالها اومدم نی نی سایت

80 بازدید | 8 پست

وقتی بچه هام تازه ب دنیا اومده بودن هرروز نی نی سایت بودم انقد ک اون موقع تایپیک های منفی روم اثر بد داشت دیگه نیومدم زیاد ولی زمان مثل برق و باد میگذرع خودمم باورم نمیشه ک این سال گذشته قدر لحظه ب لحظه زندگی رو باید بدونیم 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین راهی که اومدی برگرد

چرا چخبر شده🤣🤣🤣

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
چیزی و ازدست ندادی عزیزم اوضاع سایت خیلی داغونه

از چه لحاظ داغونه؟؟

ما داریم میریم تو برگشتی...

این سایت دیگه سایت 5 سال پیش نیست برنگرد

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

اره واقعا روحیه ام بهم ریخته بود این سایت از کار و زندگی افتاده بودم سخت بود ولی دیگه چک نمیکردمش زیادم فعال نیستم بیشتر خاموش بودم اون موقعا هم ولی خب چیزای مفیدی هم داره ک بدرد بخوره اونقدرام بد نیستش

از چه لحاظ داغونه؟؟

عکس نمیاد.حذف تاپیک نداریم.کاربری بخواد حذف شه تاپیکاش بازم میمونه.کاربرای  بی ادب و کم سن میان و راحت فحاشی میکنن.روزی ۱۰تا مرد درخواست دوستی میدن.تاپیکا بی محتوا شدن.تاپبکای درست حسابی میترکن