2777
2789
عنوان

کتاب باشگاه پنج صبحی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 19 پست
محیط تاثیر گذاره ولی میبینیم که تو همین مکان ما خیلیاااا پیشرفت کردن پس تلاش ما کمه

همچین چیزی نیست بچه ای که مثلا تو ناف امریکا با اونهمه امکانات به دنیا میاد با بچه ای که مثلا تو سیستان و بلوچستان تو کپر بزرگ میشه اصلا نباید مقایسه بشه شرایط جغرافیایی خیلی خیلی مهمه 

اگه چند نفر موفق شدن دلیل نیس که بقیه بی عرضه ان صرفا موفقیت چند نفر رو نباید تعمیم داد به کل افراد اون منطقه یا جامعه 

بخاطر همین با کتابای زرد مخالفم اینکه طرف به هر دری میزنه موفق نمیشه حس خودگوه پنداری میده به طرف حس ناکافی بودن 

این کتاب ها صرفا واسه جوامعی نوشته میشه که طرف از روزیکه به دنیا میاد تا زمانی که تو قبر میذارنش یه شرایط پایداری رو تجربه میکنه نه جامعه ای که شب میخوابی فردا میبینی شرایط چند برابر سخت تر شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی نیست بچه ای که مثلا تو ناف امریکا با اونهمه امکانات به دنیا میاد با بچه ای که مثلا تو سیس ...

قطعا موقعیت جغرافیایی مهمه و هیچ کتاب یا نوشته ای مخصوص هر موقعیت جغرافیایی توسط یه نویسنده معروف نوشته نمیشه ولی آیا نمیشه نهایت بهره رو از نوشته اون شخص برد ؟ درسته که تاثیر صد درصدی نداره ولی لااقل برای یه زندگی نرمال می‌تونه مثمر ثمر باشه

تا چشات رو خط به خط کتاب نره حس و حال نویسنده رو درک نمیکنی 😬

این کتابه رمان نیست که حس و حال بخوای بگیری

روانشناسی زرد

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...