یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون کتاب تو موقعیت جغرافیایی که ما زندگی میکنیم جواب نمیده
کتاب بهت یاد میده تو محدود به موقعیت مکانیت نیستی اگه اینو نفهمیدی ینی هنوز باید بیشتر کتاب بخونی تا ذهنت آزاد بشه
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
کتاب بهت یاد میده تو محدود به موقعیت مکانیت نیستی اگه اینو نفهمیدی ینی هنوز باید بیشتر کتاب بخونی تا ...
این حرف شارلاتانای انگیزشی و زرده یعنی چی محدود نیستی به موقعیت مکانیت یه لحظه بهش فکر کن همین خود شما اگه مثلا تو امریکا به دنیا اومده بودین اصلا فرقی رو زندگیتون نداش؟
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
این حرف شارلاتانای انگیزشی و زرده یعنی چی محدود نیستی به موقعیت مکانیت یه لحظه بهش فکر کن همین خود ش ...
محیط تاثیر گذاره ولی میبینیم که تو همین مکان ما خیلیاااا پیشرفت کردن پس تلاش ما کمه
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨