2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین برو پماد ان ان رو بگیر دستات رو قشنگ با آب ومایع دستشویی بشور بعدش فقط پماد رو بزن به آلت تناسلیت اون قسمت پایین داخل نه چون سطحی هستش ونباید اصلا داخل بره این پماد بعد نیم ساعت خوب میشید

فولکونازول کپسول هستش بخر حتما بخور

شما عفونت ادراری دارید حتما چون ازدواج نکردید شاید هم قارچی داخلی هم گرفته باشید این کپسول آب روی آتش هستش

اون پماد رو هم تا آخرش استفاده کن

ببین برو پماد ان ان رو بگیر دستات رو قشنگ با آب ومایع دستشویی بشور بعدش فقط پماد رو بزن به آلت تناسل ...

فقط کپسول رو بخرم پماد رو نه مشکلی نیست؟

چون میترسم از پماد خطر نداشته باشه

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

برو از لوازم یکبار مصرف اسپره والکل پاش نو یا آب پاش نو بخر عزیزم داخلش سرکه بریز هروقت طهارت گرفتید بعدش چندتا از این سرکه رو بپاش به آلت تناسلیت وبدون خشک کردن بیایید بیرون این کار رو هم تا10روز ادامه بده

تشت نو استفاده نشده بردار توش آب ولرم مایل به سرد بریز بعدم نصف لیوان سرکه بریز داخلش وبشین تا یه ربع داخلش

این کارها رو انجام بده خوب خوب میشید عزیزم

فقط کپسول رو بخرم پماد رو نه مشکلی نیست؟چون میترسم از پماد خطر نداشته باشه

بخور نه عزیزم مشکلی نداره شما که نمیخواهید انگشت رو ببرید داخل فقط سطحی میمالید خانمی

برای خارش بیرونش فوق العاده هستش خانمی

من ازدواج کردم وخدا رو شکر هیچوقت عفونت نداشتم اما قبل پریودی خارش وسوزش دارم که این پماد میزنم سریع خوب میشم

فقط کپسول رو بخرم پماد رو نه مشکلی نیست؟چون میترسم از پماد خطر نداشته باشه

بعد هم قبل طهارت عزیزم دستات رو قشنگ با آب ومایع دستشویی بشور چون آدم دست به10000تا چیز میزنه بعد میره دستشویی خوب این دست کثیف هستش بگیره به آلت تناسلی یا حتی مقعد

من خودم کلا روم به گل باشه وببخشید وقتی ادرار باشه اصلا دست نمیکشم فقط با آب قشنگ میشورم

دستمال داخل توالت اصلا نذارید اگر خودت رو خشک میکنید چون میکروب دستشویی تا2متر روی وسایل میشینه

حوله ومسواک هم بدترین کار هستش بذاریم داخل دستشویی