2777
2789
عنوان

چرا به بچه داشتن عادت نمیکنم

152 بازدید | 15 پست

سه ماهه زایمان کردم از وقتی زایمان کردم پشیمون شدم میگن افسردگی بعد از زایمان 

بنظرتون 

برم پیش روانپزشک دارو بخورم این پشیمونی از بین می‌ره 

نمی‌دونم چرا نمیتونم به زندگی سه نفره عادت کنم هیچی دیگه لذت قبلی رو برام نداره 

درحالی که با عشق بچه میخواستم و خودم خواستم بچه دار بشم 

اره حتما برو پیش روانشناس 

نزار سرت بمونه وگرنه تا آخر عمرت درگیری 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان قبل زایمان افسردگی گرفتم چون تنهام اما اگه مامانت نزدیکته برو خونش تو خونه نمون

میرم ولی واقعا تاثیری نداره این هورمونها هستن که خال ادمو بد می‌کنن وگرنه آدم اون سر دنیا هم باشه نباید اینجوری بشه 

واقعا؟ شمام از وجود بچه تونو لذت نمیبریدین ؟بعدش کامل درست شدین ؟

از روز اول شروع کردم به گریه کردن که پشیمونم !!!🫥😪😪تا مدتها میگفتم این چه غلطی بود که کردم !کی چی مثلاااا .صبح بلند میشدم باورم نمیشد من باید از یه بچه مراقبت کنم ‌...هیکلم بهم ریخته بود .محدود بودم .خوابم کم بود ..اینها دلایل کافی هست که تا مدتها احساس پشیمونی کنی .ولی کم کم درست میشه .

از روز اول شروع کردم به گریه کردن که پشیمونم !!!🫥😪😪تا مدتها میگفتم این چه غلطی بود که کردم !کی چی ...

الان شما کنار اومدین با این قضیه هر چند می‌دونم خیلی گذشته از این موضوع