2777
2789

میدونی اون در ج چی گف بعد مدتی پیام فرستاد که داروخانه گفته تقلبی و فیکه و نمیخوام و برام پس فرستاد تازه مادر اون شخص این کار رو کرد خود اون شخص که فرزندش بود میخواست مکمل رو و ازم خیلی دلجویی کرد و با مادرش دعوا که چه کاری بود کردی ولی بازم برام پس فرستاد واقعا در ج این آدم چی باید گف !؟

اینجاست ک میگن خوبی ب بعضیا نیومده 

شایدم واقعا داروخونه چیزی بش گفته ترسیده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت🥲

همین کار رو کردم ولی فرزندان اون مادر باهاش دعوا کردن واونم دوباره رنج زد به اون راوی و گف فلانی به بچه هام گفته و با من دعوا کردن و اون شخص هم گف چرا گفتی به بچه هاش من گفتم من دعوا نکردم فقط حقیقت رو‌گفتم که جنس تقلبی نبوده همین  

اینجاست ک میگن خوبی ب بعضیا نیومده شایدم واقعا داروخونه چیزی بش گفته ترسیده

من خودم داروخانه کار میکردم پروتیین وی بود چیز خاصی نبود حتی دوبسته هم صبحانه اماده جو‌دوسر پرک بود اونم پس داده بود 

من خودم داروخانه کار میکردم پروتیین وی بود چیز خاصی نبود حتی دوبسته هم صبحانه اماده جو‌دوسر پرک بود ...

چی بگم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)