2777
2789
عنوان

سقط و بارداری

219 بازدید | 24 پست

بچه ها کمک من ۱۸ابان سقط کردم ۳۰اذر نزدیکی بدون جلوگیری داشتم ۳بار بی بی چک گذاشتم منفی بوده ب نظرتون ممکنه باردار باشم؟؟

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

اره تا ۱-۲ هفته دیگه مثبت نمیشه بیبی چکت باید صبر کنی پریود شی،چقدر گذشته از اخرین پریودت؟

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا ۱-۲ هفته دیگه مثبت نمیشه بیبی چکت باید صبر کنی پریود شی،چقدر گذشته از اخرین پریودت؟

پریود نشدم ماه قبل ک ۱۸ اذر بوده سقط کردم

من ۱۸ ک سقط کردم دیگه پریود نشدم مشاودای اینجا هم ک جواب نمیدن

این ماه فک نکنم باردار بشی اصن! صبر کن باید ۴-۶ هفته از سقطت بگذره تا دوباره خونریزی کنی

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

برو دکتر اگه بیشتر از ۶ هفته گذشت و نشدی،بقایا نداشتی؟

این ماه فک نکنم باردار بشی اصن! صبر کن باید ۴-۶ هفته از سقطت بگذره تا دوباره خونریزی کنی

امیدوارم

عجب ریسکیییی!!!! پاشو برو دکتر خطرناکه بقایا ممکنه مونده باشه

بعد سقط باید حتما ی سونو بری ک مطمین بشی بقایا نمونده

ضمنا ممکنه چندماه طول بکشه تادوباره پریود بشی

امامن خودم ۲۰روز بعد سقطم فهمیدم دوباره باردارم و تاالان خدارو شکر بارداری خوبی داشتم.انشاالله ک بقیشم خوب بگذره

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
بعد سقط باید حتما ی سونو بری ک مطمین بشی بقایا نمونده ضمنا ممکنه چندماه طول بکشه تادوباره پریود بشی ...

عزیزم منم ۴روزه سقط کردم الان مثل پری خونریزی دارم .کی برم سونو؟بزارم خونریزیم قط شه ؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
عزیزم منم ۴روزه سقط کردم الان مثل پری خونریزی دارم .کی برم سونو؟بزارم خونریزیم قط شه ؟

خونریزیت صب کن قطع شه عزیزم.برامن تا۵روز ب لکه بینی رسید و تا۷روزکامل قطع شد.بعد۷روز برو دکتر تااگ قطع هم نشده بود دارو بده چون نباید زیاد طولانی بشه خونریزیت.خودش برات سونو برا بقایا هم یاخودش انجام میده یامیفرسته پیش سونوگرافی دیگه.فقط اگ سونو ننوشت خودت یه یاداوری بکن بهش

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤