2777
2789
عنوان

عفونت شدید قارچی

375 بازدید | 22 پست

سلام خانومای عزیز.من عفونت شدی قارچی گرفتم.امروز قرص فلوکونازول 150گرفتم و میدونم که باید هر سه روز یک قرص بخورم اما نمیدونم تا چن وقت باید ادامه بدم.و اینکه از خارش دارم نابود میشم کسب میدونه چجوری خارش رو کم کنم؟😭

منم همینو میخورم.فقط دوتاشو‌بخورم‌خوب میشم.مثلا امشب بخورم دوشب نمیخورم شب بعد یدونه دیگه میخورمو خوب میشم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد کلوتریمازولم بگیر هشت شب بزن نزدیکی نکن زیاد خودتو نشور لباس زیر نپوش دامن بپوش خنکی بخور ماست واینا 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

عزیزم زاج سفید ازعطاری بگیر

۸ تاتکه کوچیکشو داخل واژنت بزار نواربهداشتیم بزار

تا ۱۲ ساعت بمونه بعددربیار

عفونتا میاد تادوسه روز بیرون باید با دستت خارجش کنی

چندبار در طی ماه تکرار کن

پماد و قرص برامنم بیفایده بود

چندسال عذاب کشیدم

توهمین جایکی زاج رو گفت الان عالیه

همین الان خودمم گذاشتم

هرچندوقت یکبارمیزارم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

منم همینو میخورم.فقط دوتاشو‌بخورم‌خوب میشم.مثلا امشب بخورم دوشب نمیخورم شب بعد یدونه دیگه میخورمو خو ...

اره ولی نوشتن ک باید دوره درمان کامل بشه و اگ کامل قارچ درمان نشه باعث مقاومت میشه و دفعه بعد خیلی عود میکنه بیماری 

اره ولی نوشتن ک باید دوره درمان کامل بشه و اگ کامل قارچ درمان نشه باعث مقاومت میشه و دفعه بعد خیلی ع ...

پماد کلوتریمازول جلدی هم مصرف میکنم همزمان خیلی خوبه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
عزیزم زاج سفید ازعطاری بگیر ۸ تاتکه کوچیکشو داخل واژنت بزار نواربهداشتیم بزار تا ۱۲ ساعت بمونه بعد ...

من میترسم چیزی بفرستم تو واژنم😭چجوری بزارم؟نمیفته از اونجا؟