2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم گیشا ها برده جنسی نبودن

یه جور با اقایون معاشرت میکردن و هم صحبتی 

مثلا مثل رقاصه ها مثلااا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

نه فکر نکنم

البته گیشا اون معنی که فکر می‌کنی نداره فقط مثل خواننده و رقاص بودن حالا شاید تو یه موارد خاصی چیز های دیگه هم

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

فک کردم محله گیشا منظورته

گیشا چیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

فیلم و سریال "اوشین" (Oshin) که در دهه 80 میلادی در ژاپن ساخته شد، داستان یک زن فقیر و سخت‌کوش به نام اوشین را روایت می‌کند که در دوران کودکی خود با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شود و در نهایت به یک زن قوی و موفق تبدیل می‌شود. اما در مورد سوال شما که آیا اوشین واقعاً گیشا بوده است، باید گفت که در داستان این شخصیت به عنوان یک گیشا معرفی نمی‌شود.

گیشاها در فرهنگ ژاپنی زنانی هستند که در هنرهای مختلف مانند رقص، موسیقی، گفتگو و ادبیات تخصص دارند و برای سرگرم کردن مهمانان در مهمانی‌ها و مجالس فرهنگی کار می‌کنند. در داستان اوشین، او بیشتر به عنوان یک زن فقیر و زحمت‌کش به تصویر کشیده می‌شود که تلاش می‌کند تا زندگی خود و خانواده‌اش را بهبود بخشد. اوشین ممکن است در مراحل مختلف زندگی خود با افراد مختلفی از جمله گیشاها مواجه شود، اما خودش یک گیشا نبوده است.

در واقع، اوشین بیشتر نمایانگر نماد سخت‌کوشی و مبارزه با مشکلات در جامعه ژاپنی است، نه یک گیشا.