2777
2789
عنوان

دخترا خانما درباره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برای آینده اش برنامه داره؟ اهل پیشرفت هست؟ بهش بگو من با 13 تومن حقوق و زندگی راکد کنار نمیام ب ...

برنامه ش همینه که همینجا باشه تو کار و ادامه بده و همون درصدی که حقوق سالانه زیاد میشه، نه کار دوم اینا تو فکرش نیست و سخته براش 

اسی اولا سنت داره میره بالا و دیگه کم کم شانست تو ازداوج خوب پایین میاد دوما خیلی حساس هستی با این ط ...

خب آره حساس هستم، ولی چه طرز فکری داشتم مگه؟ 

که اینجوری میگی؟ چه طرز صحبته؟ 

نهایت آدم بد گیرم بیاد ازدواج نمیکنم، اینم اگه نتونم باهاش کنار بیام رد کنم بهتر از اینه که نسازیم باهم

نه واقعا اسی نه واقعا زندگی زیادی بی روحه بااینجور ادمامن خودم میانگرام و کم حرف اماااواقعا سختمه با ...

همین فکرم و مشغول کرده احساس میکنه این رابطه چیز خاصی کم نداره ولی زیاد روح نداره، حالا نمیدونم بعدها، بهتر میشه آیا؟ 

همین فکرم و مشغول کرده احساس میکنه این رابطه چیز خاصی کم نداره ولی زیاد روح نداره، حالا نمیدونم بعده ...

قطعا بدتر میشه بهترنمیشه چون معمولا اولش همه هیجان دارن دیگه بعدها ک تکراری میشی کمرنگ تره به امید بهتر شدن نباش عزیز

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
قطعا بدتر میشه بهترنمیشه چون معمولا اولش همه هیجان دارن دیگه بعدها ک تکراری میشی کمرنگ تره به امید ب ...

آخه بعضیا میگن بعد عقد مهر دو طرف به دل هم میفته. 

آره گاهی با خودم میگم، اولش که معمولا با هیجانه، برا ما اینه، بعدا چی میشه؟ 

آخه بعضیا میگن بعد عقد مهر دو طرف به دل هم میفته. آره گاهی با خودم میگم، اولش که معمولا با هیجانه، ب ...

نه این حرف اشتباه خواهر 

امیدوارم تصمیم درستی بگیری

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰