2777
2789
عنوان

بی حرمتی از جانب پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 95 پست
امشب که گذشت عزیزم هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی  در بد بودن رفتار پدرشوهرت هم شکی نیست  بخا ...

بابا همیشه میگفت درسا خیلی مودب بار اومده محمد بی تربیتی. 

چند وقت یبار به یکی گیر میده.

خواهرشوهرم که اصلا نرمال نیست کاراش رو اعصاب.

حالا امشب با تربیت شده واسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب خودت و دخترت رو از سرراه اوردی؟؟؟؟، بشین تو خونت همین رو بهونه کن ...دیگه نرو اصلا ..هرکیم گفت بگو با دخترم بابا سرب سر میزاری دعوا  میکنن داستان میشه ...ول کن بابا مرد گتده خودش رو با بچه ۳ساله یکی کرده..دخترمنم ۳سالشه اصلا درکی از کلمات ندارن ک‌...مثل طوطی فقط تکرار میکنن

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خیلی نگرآنم واسه بچه تو شکمم. وقتی گریه میکردم و عصبی شدم مثل یه نبض زیر شکمم تند تند میزد.  ...

واسه همچین مرد بی فهمی چرا اخه ظلم میکنی ب خودت و بچه تو شکمت.. ارامشت رو حفظ کن ..انشالله چیزی نمیشه .منم کل بارداریم خونه خودم بودم و ویار شدید داشتم اما بخدا یبار نذاشتم کسی برام غذا بیاره یا برم بمونم و...‌ بخاطر اینکه تو خونم آرامش کامل داشتم نمیخواستم اعصابم خورد بشه از بعضی حرفا و رفتارا

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
چه بی‌شخصیت وای‌همسرت بفهمه چکار‌میکنه؟؟؟؟؟تصور‌کردم‌اگر‌شوهرم بود باباشو‌خونشو‌باهم‌اتیش‌میزد یا خد ...

شوهرم که ندید شدت حرفا باباشو. 

الانم بهش بگم کاری نمیکنه چون باباش یه عمره همین بوده.

قُدر و یه دنده و وحشی. 

دردهایم مادرشوهرم رو کتک میزنه. 

واسه همین موندم که مبادا به اون گیر بده اونو بزنه. 

الان چرا حرص میخوری اگه شرایطشو داری برو یه دوش بگیر دیگه ام فکرشو نکن شما حرفاتو زدی حالا اون میخواد بفهمه یا نه مهم خودتونیدو نی نی تو شکمت

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خیلی نگرآنم واسه بچه تو شکمم. وقتی گریه میکردم و عصبی شدم مثل یه نبض زیر شکمم تند تند میزد.  ...

نه عزيزم ،بچت هيچيش نميشه ،من اونقدر تَو بارداريم حرص خوردم كه خدا ميدونه ،يادمه تنها بودم و از دست بي حرمتي ها همه تنم ميلرزيد و گريه ميكردم و مثل مار به خودم ميپيچيدم ،مني كه اصلا أهل نفرين نبودم از ته دلم ارزو ميكردم زجري كه بم دادن رو خودشون هم درك كنن،بچه ميمونه ولي بد اخلاق و عصبي مزاج شده الان ،،اونم با محبت و تربيت خوب درست ميشه عزيزم ،،پدر شوهرت حال خوشي نداره ،،لاقل اينجوري خودت رو اروم كن ،،مال من كه فقط پر مدعا بود و از أونور هم هم مادر شوهرم هم بقيه بچه هاش طرفداريشو ميكردن ،،

شوهرم اومد. 

پدرشوهرم میز مذاکره تشکیل داد واسه تربیت دخترم 😅

گفتم بابا بخدا من اعصاب ندارم ادامه بدید.

روش تربیتی شما واسه اون دوره جواب داده من نمیتونم بچه امو بزنم که خودشو خیس کنه.

دوباره از اول واسه شوهرم شروع کرد حرف زدن اماز نه با داد و بیداد مثل وقتی با من حرف میزد.

شوهرممنونم فقط سکوت کرد و گفت توام چیزی نگو بابام رو که میشناسی ولش کن بگه.

بعدم پدرشوهرم گفت من تو اوج عصبانیت بودم معذرت میخوام 😔

ولی بعد ازین رو ظاهرسازیم شده,ب دخترت بگونه,چه حرفیه,زشته!

من وقتی برادرزادم یچیز ب مامانم میگه وزن داداشم سکوت میکنه اتیش میگیرم,حس میکنم راضیه  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
گفت تمام مدتم که من حرف زدم شما سکوت کردی. بهت حق میدم اگه ناراحت شدی و...

واي خيلي هم خوب ،باز شعور معذرت خواهي داشته ،،بيشتر روش دوري و دوستي در پيش بگير ،غذا هم سبك و ابپزي،ابگوشت، زبون ابپز ،حليم ،عدسي،سيب زميني و مرغ و هويج رو بذار بار با اب خودش بپزه يكم ابغوره بزنيد با نون بخوريد ،بهتر از اين كشمكشهاست،،