2777
2789

داره ۹ سالش میشه یه غذا نمیتونه بخوره موقع غذا خوردن همه سر و کله اش رو مثل بچه های ۲ ساله غذا میماله

همش دوست داره مثل بچه های نوزاد باهاش رفتار بشه 

بازی مورد علاقه اش اینه نقش نوزاد و بازی کنه بهش شیشه و پستونک بدن

یه سلام نمیتونه به کسی بگه یه جا یه چیزی بهش میدن نمیتونه حتا بگه مرسی ممنون جواب مردم رو نمیتونه بده فقط با بچه ها حرف میزنه 

نمیتونه با هم سناش دوست بشه با ۳ ۴ ساله ها فقط میتونه دوست بشه نمیدونم چیکار کنم من چه خاکی سرم بریزم چه گ..هی بخورم کجا ببرم اینو خوب بشه

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بردم گفتن اتیسم نیست نشکل مغزی نیست نمیدونم کجا برم دیگه

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه های هم سن اینو میبینم همه خانومن این ولی ...‌

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

خانما خواهرا برادرا تو رو خدا اگه اطلاع دارید بهم بگید چیکار باید کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.