centralperk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2069 عنوان تجربه سرکلاژ 62 بازدید | 7 پست سلام مامان های عزیز. من ۲۴ هفته نوبت سونو دارم.،تقریبا یک ماه بعد سرکلاژم میشه. باید منتظر چه تغییری باشم؟ طول سرویکس قراره تغییر کنه؟ بعد ممکنه دکتر بگه دیگه شیاف لازم نیست یا استراحت لازم نیست؟ در چه صورتی پساری میذارن؟ اگه ببینن دهانه باز شده؟ 1403/11/04 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
62زهرا عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 410 من ۲۶ هفته سونو دادم طول سرویکس ۳۲ بود دکتر شیاف داد و گفت استراحت کن الان ۳۱ هفته هفته گوشته رفتم دکتر گفت شیاف را دیگه هر شب نزار یک شب در میان .اگر زیر ۳۰ یا کمتر بشه پساری میزارن
centralperk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2069 من ۲۶ هفته سونو دادم طول سرویکس ۳۲ بود دکتر شیاف داد و گفت استراحت کن الان ۳۱ هفته هفته گوشته ر ... ممنون عزیزم. البته من زیر ۳۰ بودم که سرکلاژ شدم. میخواستم بدونم در چه صورتی لازمه پساری هم اضافه بشه
62زهرا عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 410 ممنون عزیزم. البته من زیر ۳۰ بودم که سرکلاژ شدم. میخواستم بدونم در چه صورتی لازمه پساری هم اضافه بشه سرکلاژ باشی دیگه فکر نمیکنم پساری لازم باشه
62زهرا عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 410 ممنون عزیزم. البته من زیر ۳۰ بودم که سرکلاژ شدم. میخواستم بدونم در چه صورتی لازمه پساری هم اضافه بشه طول سرویکست چنده؟
somaye712 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 47 طول سرویکست خوبه. نگران نباش. ولی استراحت کن.من با طول ۲۳ تو ۱۹ هفته سرکلاژ شدم.استراحت مطلق بودم.ولی تو ۲۶ هفته طولم شد ۱۷. پساری گذاشت.تا ۳۶ هفته شیاف هرشب و امپول هفتگی داشتم. ۳۸ هفته هم خودم رفتم واسه زایمان.
centralperk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2069 طول سرویکست خوبه. نگران نباش. ولی استراحت کن.من با طول ۲۳ تو ۱۹ هفته سرکلاژ شدم.استراحت مطلق بودم.ول ... عزیزم ممنون که جواب دادی❤خداروشکر... بارداریت سخت بوده اما زایمانت به موقع به سرانجام رسید