2777
2789
عنوان

جهاز دوستم

187 بازدید | 18 پست

نامزدش هر چند وقت یه بار یه سکه میخرید میداد به دوستم که نگه داره و خلاصه پس اندازش باشه

دوستمم سکه هارو میداد به مامانش که واسش کنار طلاها و چیزای خودشون بزاره و جاش امن باشه.

حالا میخاد ازدواج کنه خانوادش دارن واسش جهاز میخرن و چند روز دیگه عروسیشه

میگه سکه هارو از مامانم گرفتم یکیش کم بود،بهش گفتم یکیش کمه،گفته نمیدونم گم شده دست من نیست!

بنظرتون یکم عجیب نیست؟؟؟؟🤔

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه سکه چی میخان بدن؟ 

کل جهاز به چشم دوستت نیومده؟ 

اگه برداشته باشه هم واسه خودشون خرج کرده تو جیبش که نذاشته

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
با یه سکه چی میخان بدن؟ کل جهاز به چشم دوستت نیومده؟ اگه برداشته باشه هم واسه خودشون خرج کرده تو جیب ...

بنظرم اگه میخاسته برداره باید بهشون میگفته

اینجوری هم ابرو خودشون هم آبرو دختره رو پیش داماده بردع

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
دیگه خودش باید مواظبت می‌کرده که نکردهاون سکه رو هم هیچی به شوهرش نگه فقط به مامانش بگه باید یکی دیگ ...

شوهره هم حساب سکه ها دستشه میدونه چندتا بوده😑اگه بفهمه خیلییییییی زشته بنظرم

خیلی ربط دارهداره ازدواج میکنه دوتا سکه نتونسته خودش نگه دارهکه حالا گم بشه و دنبال داستان و تهمت با ...

بیچاره داده دست مامانش که جاش امن تر باشه

اخه مگه تو خونه چیزی گم میشه؟؟؟😑

من استرس گرفتم خدا به داد دوستم برسه وضعیت بدیه