2777
2789
عنوان

باهاش دعوام شد

504 بازدید | 47 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد 

من رفته بودم خونه بابام فرداش رفتیم خونه خالم اینا بعد اینکه اومدم خونمون دیشب بهم گفت که چرا میری خونه خالت بع من نمیگی منم دعوام شد باهاش 

بنظرتون ازش معذرت بخوام یا نه 

تازه شوهرخالمم غریبه نیس عموی خودمه 

ولی درکل دوس نداره جای دیگه ای جز خونه بالام برم 

منم خوشم نمیاد اینجوری میکنه

بله.وقتی میگی میرم خونه بابام یعنی اونجایی فقط

اگه جایی بری باید خبر بدی بنظرم‌معذرت خواهی کن 

خودش هرجا بره بهت میگه؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.وقتی میگی میرم خونه بابام یعنی اونجایی فقطاگه جایی بری باید خبر بدی بنظرم‌معذرت خواهی کن خودش هر ...

بهش گفتم که خونه خالم هستم 

اون مشکلش این بود که چرا قبلش خبر ندادم

اره هر جا بره میگه ولی تا حالا جای دوری نرفته بیشتر سر کاره

باع دیگه خونه خالت رفتی دیگه چه گیراهای الکی میده

خب دقیقا حرف منم همینه دیگه چه لزومی داره سر چیزای الکی دعوا کنه تازه پسرخاله هامم بزرگ نیستن که به غیرتش بر بخوره 

بزرگشون ۱۴ سالشه من خودمم ۱۸ سالمه

آخه بعدشم پرسید کجایی منم گفتم خونه خالم

خب دقیقا حرف منم همینه دیگه چه لزومی داره سر چیزای الکی دعوا کنه تازه پسرخاله هامم بزرگ نیستن که به ...

من واقعا همچین گیر هاییو‌ نمیپذیرم حتی اگه پسرخاله بزرگ هم داشتی دلیل نداشت گیر بده 

مگه ما زنا خودمون هویجیم که واسه هررررر چیزی نظر خواهی کنیم 

خب ماام عقل داریم تصمیم میتونیم بگیریم 

دلت خواسته چندسالی رفتی خونه خالت 

این دیگه جواب پس دادن نداره 

معذرت خواهی کن تا بزرگش کنی همسرتون مرد بزگیش به اینه همه حرفشو گوش کنناگه معذرت خواهی کنی بیشتر زند ...

مرد فقط باید بزرگ باشه زن در حد یه خونه خاله رفتن اختیار از خودش نباید داشته باشه ؟

من واقعا همچین گیر هاییو‌ نمیپذیرم حتی اگه پسرخاله بزرگ هم داشتی دلیل نداشت گیر بده مگه ما زنا خودمو ...

دقیقا دیگه سر هر چیزی از آقا باید اجازه بگیرم منم بخاطر همین بهش نگفتم میرم خونه خالم چون اگه میگفتم اون موقع هم باز یه داستان دیگه داشتیم که چرا رفتی خونه خالت 

ن عزیزم کلمه معذرت میخوام رو ب زبون نیار

ولی قهر رو هم ادامه نده

و از این ب بعد هر جا خواستی بری اول صدرصد بهش بگو تا تنش نیوفته تو زندگیت

ی غذای خوشمزه هم ک دوست داره درست کن براش