2777
2789
عنوان

کیا مشهد زندگی میکنن😕🤔

173 بازدید | 18 پست

هوا چطوره؟ میشه با نوازدم بیام؟؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

سرده عزیزم

فقط میخوام زیارت کنم و برگردم در حد یه ساعت بیام تو حرم و برم

نمیشه؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به هوای شهرهای گرم و جنوبی بله سرد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نسبت به هوای شهرهای گرم و جنوبی بله سرد

یه ساعت میخوام با بچه ام بیام تو حرم زیارت کنم و برگردم 

نمیشه؟؟ یعنی  واسه یه ساعت هم خیلی سرده ؟

با مادر یا خواهرت برو اونا با بچه بمونن هتل خودت یه دل سیر برو زیارت.

وآسه بچه ام نذر کرده بودم اگه خوب شد ببرمش حرم 

شوهرم مرخصی گرفته میگه بریم

خب بستگی داره چقدر حساس باشین ولی خب میتونی روز بری زیارت

همون روز میخوام ببرمش 

یه ساعت میخوام با بچه ام بیام تو حرم زیارت کنم و برگردم نمیشه؟؟ یعنی واسه یه ساعت هم خیلی سرده ؟

نمی‌دونم والا ! بستگی به شرایط آب و هوای شهر خودتون و سبک پوشش نوزادتون تو این مدت  داره 

با هواپیما هم که تشریف بیارید بهر حال تو مسیر فرودگاه تا حرم و بالعکسش و کلا پروسه رفت و آمد گذشته از دمای هوا یکم سخت دیگه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وآسه بچه ام نذر کرده بودم اگه خوب شد ببرمش حرم شوهرم مرخصی گرفته میگه بریم

خداروشکر که خوب شده . انشالله سلامت برید و برگردید. اگر بچه کالسکه داره حتما بردار. قبول باشه التماس دعا🤲

نمی‌دونم والا ! بستگی به شرایط آب و هوای شهر خودتون و سبک پوشش نوزادتون تو این مدت داره با هواپیما ...

خودمون تقریبا محیط کوهستانی زندگی میکنیم

نمیدونم خیلی دو دلم

خداروشکر که خوب شده . انشالله سلامت برید و برگردید. اگر بچه کالسکه داره حتما بردار. قبول باشه التماس ...

قربونت برم عزیزم

محتاجیم به دعا

روز ها هواش سوز داره؟