2777
2789
عنوان

اگه برادر شوهرتون ی چیز بزرگی بخرن به شما نگن ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 51 پست
معذرت میخوام فک کنم اشتباه کردی که اس دادیمگه ایشون به شما تعهد داده همه ی مسائلشو بگه؟شما هم نگو دی ...

اره قبول دارم آخه میدونی قضیه چیه اونی ک این جریانو برام تعریف کرد خیلی خیلی پز اینارو داد انقد گفت گفت گفت انگار میخاست لج مارو در بیاره😐منم از رو کنجکاوی گفتم جلو جلو تبریک بگم ب جاریم ببینم اصلا راسته قضیه یا فقط اون طرف میخواسته لج مارو در بیاره در صورتی ک خداشاهده ما ب مال و اموال بقیه چکار داریم آخه 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
چ حرف خوبی زدین.(هیچکی با آدم صمیمی نیستش)ی جا یادداشت کنم یاد نره👌

نه واقعا همه به فکر منافع خودشون هستن

هیچکس دلسوز و دوست آدم نیست

گلم 

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قبول دارم آخه میدونی قضیه چیه اونی ک این جریانو برام تعریف کرد خیلی خیلی پز اینارو داد انقد گفت ...

بگه

اصلا یجوری رفتار کن که کسی نتونه لجتو دربیاره

بعدم چه لج دراوردنی

مال خودشه خودش پولشو دراورده هر چی ام بخواد میخره

اون طرفم اشتباه کرده خبرکشی کرده

بگهاصلا یجوری رفتار کن که کسی نتونه لجتو دربیارهبعدم چه لج دراوردنیمال خودشه خودش پولشو دراورده هر چ ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی عزیزم.درست میفرمایید

وای من انقد اطرافم زیادن ک فقط صبح تا شب دارن ناله میکنن.اینام تازگیا یاد گرفتن ناله کنن.حتی جاریم م ...

شخصیت مسخره ای دارند این افراد از چشم من میفتن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شخصیت مسخره ای دارند این افراد از چشم من میفتن

میخان تو چشم نباشن.همینا میخواستن شاسی بخرن ولی با ی پژو میچرخن ک تو چشم نباشن😐

والا من دهنم چفت و بست نداره هرچی میخوام بخرم یا خریدم به فامیل اونا که هیچی به همکارام هم میگم و جدیدا میخوام هیچی رو نگم چون هفته پیش با ماشین صفر رفتیم شمال و تصادف کردیم. خدا رو شکر بچه هامون طوریشون نشد...  برادر شوهر منم نمیگه وقتی خرید بعدا میفهمیم. 

ببین، من حتی به مادرم میگم، من اومدم از مشکلاتم گفتم، الکی حرص نخور و لبخند بزن.مگه زندگی من فقط اون ...

میدونی منم اصلا اهمیت نمیدم ب ناله هاشون.میگم اگر صمیمی هستیم پس خبرای خوب زندگیشونم بگن دیگ چرا باید از بقیه آدم بشنوه و جا بخوره یهو.از اینکه آدم بخاد با آدمای دو رو بچرخه و صمیمی باشه اذیتم میکنه

والا من دهنم چفت و بست نداره هرچی میخوام بخرم یا خریدم به فامیل اونا که هیچی به همکارام هم میگم و جد ...

بلا ب دور باشه عزیزم....منم باید همینجوری کنم از این ب بعد..ب نظرم با هرکس باید مث خودش رفتار کرد.چرا ماهمیشه فقط باید همه رو در جریان زندگیمون قرار بدیم

عزیزم بزار همینجا بپرسم

من ۶ ماه پیش ادم‌پاپی تشخیص دادن برام 

بعد گفتن فشارمغز اما ن دارویی دادن ن چیزی گفتن تیروییدت و کنترل کن 

من خوب شدم

الان بعد ۶ ماه التهاب ریه گرفتم ی آمپول متیل پردنیزولون زدن برام ک مثل اینک برای فشار مغز مضر بوده 

از اونروز سردرد چشم درد چشم راستم تار میبینه و ی حالت گیجی دارم شماهم این علائم و داشتی؟توروخدا جواب بده

عزیزم بزار همینجا بپرسممن ۶ ماه پیش ادم‌پاپی تشخیص دادن برام بعد گفتن فشارمغز اما ن دارویی دادن ن چی ...

سلام عزیزم پیامتو الان دیدم.حتما حتما برو متخصص مغز بگو ته چشمتو نگاه کنه بله علائم همینه.سریع پیگیری کن چون رو بینایی اثر میزاره سریعا

کار خوب واونا میکنن ما خیلی ساده ایم تازه جلو خودمونم نمیتونیم بگیریم ناراحتی مونم بروز میدیم  

دوست خانوادگیمون جیک وپوک ز ندگی منو ازم میپرسه من دروغ نمیتونم بگم همه رو میگم بعد امروز اومده عید دیدنی میگم چرا دخترتو نیاوردی میگه با نامزدش رفته بله برون گرفتن عقد کردن صداشو در نیاوردن اون وسط به منم زنگ میزد آمار منم میگرفت خاک تو سر من بلا نسبت شما.