2777
2789

سلام بچه ها

چند ماه پیش، من دنبال یاد گرفتن اکسل بودم، اما نمی‌دونستم از کجا شروع کنم. خیلی از آموزش‌ها یا وقت‌گیر بودن یا پیچیده یا نیاز به مراجعه حضوری داشتن (که نفرات قبلی هم راضی نبودن) یا حتی توی اینترنت پر از ادعاهای دروغین و ... بگذریم... تا اینکه از طریق دوستم با آموزش اکسل از صفر تا صد نوروزی آکادمی آشنا شدم. باور کنید انگار دقیقا برای کسی مثل من طراحی شده بود؛ ساده، روان و کاملاً کاربردی.

به‌جرأت می‌تونم بگم توی خونه نشستم و بدون هیچ استرسی شروع کردم. نکته‌به‌نکته پیش رفتم و حالا نه‌تنها کارهای شخصی و روزمره و حساب و کتابام رو راحت‌تر انجام می‌دم، بلکه حتی تونستم توی پروژه‌های حرفه‌ای به همسرم کمک کنم.

اگر شما هم همیشه دوست داشتید اکسل رو یاد بگیرید اما نمی‌دونستید از کجا شروع کنید یا فکر می‌کردید یاد گرفتنش خیلی سخت و پیچیده‌ست، این آموزش بهترین گزینه‌ست.

حالا که من تونستم، شما هم حتماً می‌تونید! اگر دوست دارید می‌تونید فرم درخواست رو پر کنید (این آدرس ر و بدون پرانتز های اول و آخرش داخل مرورگر اینترنت‌تون کپی کنید)

(B2n.ir/d05932)

یادتون بشه دعام کنید ها 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بیرون هم میتونین پروژه انجام بدین؟

اگه فرصتشو داشته باشم بله خوب

بستگی داره شما تا چه حد بخواید یاد بگیرید و تمرین کنید

داخل آموزش های نمونه های زیاد هم داره

البته اگه منظورتون شرکت های بزرگ باشه، می دونید که اونا از شرکت های بزرگ نرم افزاری خرید می کنند و به افراد پروژه نمی دن... اما از اشخاص می تونید پروژه بگیرید... کم کم...