2777
2789
چرا اخه

دوتا خانواده و سلیقه متفاوت هردفعه یه چیزی برای اعصاب خوردی پیش میاد باید کلی حرف بشنوی و ازاین داستانا تازه فکرکن عشقی هم در کار نباشع

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

انشالا که بخت عالی نصیبتون بشه ازدواج کردن مهم نیست خوشبخت شدن مهمه

من ازدواج کردم و فعلا به سال نرسیده اما دارم جدا میشم

پیش خودم میگم کاش از اول مجرد میموندم ولی اسم طلاق روم نمیومد 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اجتماعی هم هستی؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

دیه از هر ١٠٠ نفر ١٠٠ تاش خراب نیستن یه ١٠ تا آدم درست هست دیگه

بله ولی همون ده تا هم میترسن زن بگیرن ، میگن گرونیه، ب کی اعتماد کنیم ،چشم بهم بزنیم میگذره و دیگه بیخیال ازدواج میشن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا فک میکنی چون خوشگلی مردها باید بیشتراز دیگران خاطرخواهت بشن؟ ذات، رفتار، خانواده، ایناخیلی مهمتر ...

خوندی توضیحاتو؟ 

گفتم خانواده نرمال و معمولی دارم 

وضع مالیمون هم متوسطه همه چی هم داریم 

خودم هم نرمالم سخت گیر هستم درست، ولی نرمالم 

کاربری دست ٣ نفره
نه زیاد اینو باید اعتراف کنم که زیاد اجتماعی نیستم ولی بد عنق هم نیستم

عزیزم تو کلئوپاترا هم که باشی تا کسی نبینتت هیچکس پا پیش نمیزاره.

باید تو اجتماع حضور داشته باشی. ایشالا یه بخت خوب هم نصیبت میشه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”