2777
2789

اصلا نمی‌فهمم 

بخدا اخلاقم اونقدرا هم بد نیست 

منطقی و آرومم اخلاقای بد هم دارم 

خانوادم معمولی هستن سطح مالیمون هم بد نیست به اندازه خود مون داریم همه چی داریم خونه خوب ماشین خوب جای خوب شهر 

ولی مگه همه اونایی که ازدواج می کنن اخلاق فاطمه زهرا هستن 

واقعا نمی‌فهمم 

نکنه توهم زدم که خوشگلم؟

کاربری دست ٣ نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین فکرارو میکردم که یهو ازدواج کردم و دیدم ازدواج چیز خاصی نیست خیلیم مزخرفه کاشکی مجرد بودم

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

منم همین فکرارو میکردم که یهو ازدواج کردم و دیدم ازدواج چیز خاصی نیست خیلیم مزخرفه کاشکی مجرد بودم

چرا اخه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

همش فک میکنی خبریه ولی وقتیمیکنی دیگ خبری نیس🙈

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

مشکل از شماها نیس ، جامعه خرابه و گرونیه ، پسرها میترسن زن بگیرن ، تو فامیل ما بیست تا پسر بالای سی سال هست ک حتی یکبارهم خاستگاری نرفتن چون ازهزینه ها میترسن و ازطرفی هم ازادی و روابطشون سرجاشه ...

خب دیگه معلومه همه دخترها بدون شوهر میمونن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مشکل از شماها نیس ، جامعه خرابه و گرونیه ، پسرها میترسن زن بگیرن ، تو فامیل ما بیست تا پسر بالای سی ...

دیه از هر ١٠٠ نفر ١٠٠ تاش خراب نیستن 

یه ١٠ تا آدم درست هست دیگه

کاربری دست ٣ نفره
خیلی ربط داره کسی مثل من نباید مجرد باشه 😕در تعجبم

عزیزم تو تنها نیستی 

هر روز ازین تاپیک ها می بینم با شرایط مشابه تو ،که همه چیز در حد خوب هست ولی ازدواج رخ نمیده 

و اونها هم نتیجه می گیرند که حتما علت به خودشون بر می گرده 

نه عزیزم تو تنها نیستی خیلی خیلی از دختران مشابه تو هستند 

و با این اوضاع و شرایط اقتصادی و فرهنگی که داره تغییر می کنه کلا ازدواج کردن و گزینه مناسب یافتن سخت شده

خیلی ربط داره کسی مثل من نباید مجرد باشه 😕در تعجبم

چرا فک میکنی چون خوشگلی مردها باید بیشتراز دیگران خاطرخواهت بشن؟ ذات، رفتار، خانواده، ایناخیلی مهمتر از قیافس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....