2777
2789

یه نوزاد 50 روزه دارم شیرم کمه، کمکی بهش شیر خشک میدم ، شنیدم رازیانه شیرو زیاد میکنه، کسی تجربشو داره چجوری استفاده کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مایعات بخور، عرق رازیانه، زیره بخور، ابگوشتی بخور،بزار مرتب سینتو بمکه هر چی شیشه بهش بدی روز به روز شیرت کمتر میشه، شیر بصورت مداوم تولید میشه فقط بزار زیاد زیر سینت باشه اینجوری بیشتر شیرت میاد، دوش اب گرم کمک میکنه 

🥴امضام نمیاد 
عزیزم مایعات بخور، عرق رازیانه، زیره بخور، ابگوشتی بخور،بزار مرتب سینتو بمکه هر چی شیشه بهش بدی روز ...

ممنون عزیزم اره برا همین میخام که شیرخشک بهش ندم، میترسم دیگه سینمم نگیره

میدونی چه مقدار دم میکردن برات؟

با هل آسياب كن اندازه ٢ قاشق مربا خوري توي يه ليوان ميريخت بعد اب جوش نعلبكي ميذاشتم روش بعد از ٤ دقيقه هم ميزدم با پودرش ميخوردم . مهم پودرشه .

منو پسرم...شما همه...خخخخخخخخ